Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaką nokię kupić ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 500-600 zł nie chce brać tel na umowę (bo mam już 2) więc jaką nokię mi doradzicie w tych pieniądzach ?? :mysli:

Opublikowano

Jeśli Ci nie zależy na bajerach to polecam "klasyka" model 6310i, sprzed kilku dobrych lat, niektóre dobrze utrzymane kosztują w granicach 300zł, sam mam taką i choć ma już koło 5 lat to bateria dalej trzyma koło tygodnia ,

jeśli chciałbyś z jakimiś tam bajerami to teraz niedawno pojawiła się 6300, z niezłą baterią, aparatem 2Mpix, dość cienka i ładnie wyglądająca, nowe w granicach 500zł

Opublikowano

Nokia 6280 jest fajna mam taką od roku :th: ale lepiej kase w auto wsadzić :>

Opublikowano

ja np szykuje sie na kupno noki E65 ale to jeszcze troche i ym ci go polecil bo kuzyn ma i jest zajefajny:D (kreca mnie rozsuwane :kox:) jak dobrze poszukasz to znajdziesz pozniej moze nokia 5200 dobry fajny z bajerami choc troszke ciezkawy ogolnie to polecam E65

Opublikowano

Ja mam Nokię 6120c. Ma Symbiana i już wszystko wiadomo :naughty:

Opublikowano

Wszystkie wymienione przez was , SORY ale niestety nie sa udane :)

Jak masz 500-600zl kupuj N73 :) Najlepszy wybor , oczywiscie uzywka :)

Opublikowano

jak nie do lansu a do pracy to nic nie przebije 6310 :naughty:

Opublikowano

ja np szykuje sie na kupno noki E65 ale to jeszcze troche i ym ci go polecil bo kuzyn ma i jest zajefajny:D (kreca mnie rozsuwane :kox:) jak dobrze poszukasz to znajdziesz pozniej moze nokia 5200 dobry fajny z bajerami choc troszke ciezkawy ogolnie to polecam E65

a ja akurat mam taki telefonik i bym go nikomu nie polecił. Nie znam osoby co go długo używa i byłaby zadowolona.... Ma fajne funcje, pełno bajerów, ale jako telefon... LIPA :thumbdown:

Ja bym coś polecił bez symbiana, no chyba że te nowsze jego wersje są lepsze...

Opublikowano

100% racja ALE tylko ORYGINAŁ :)

Opublikowano

A jak za nie chcesz używanej to N70 bym polecał. Symbian :th:

Opublikowano

Ja jednak nie jestem zdania że E65 to złom, mam juz ją od około roku i jestem zniej bardzo zadowolony, Bardzo polecam, oryginalnie czyta zipa, word, excel i pdfa, zainstalowałem w nim tomtoma najnowszego i śmiga bez zarzutów, a co do N73 to moge powiedziec że jego prędkość działania jest sto lat za murzynami(bez obrazy), kolega miał i jak go włączył i potem w menu wszedł, to ja zdążyłem wypić kawę i wypalić papierosa.

Opublikowano

Tyle, że procek nie jest jej dobrą stroną. Na 6120c w ogóle nie czuć, że ma się Symbiana.

Opublikowano

6500 classic :th: bez symbiana, symbian to zło :decayed:

Opublikowano

100% racja ALE tylko ORYGINAŁ :)

podpisuje się pod tym obiema rękoma :naughty: 6310i jest :kox:

Opublikowano

bez symbiana, symbian to zło :decayed:

:polew: a to teraz dałeś :tongue4: Niby dlaczego symbian zło? Miałeś telefonik z tym? Ja mam N70 i jestem bardzo zadowolony, jakoś nie mam problemów z ori symbianem, nic nie zmieniałem do tej pory. Ale ostatnio na rynku pojawiła się fajniutka Nokia 6120 - ostatnio kilku moich znajomych kupiło takiego cudaka, bawiłem się tym, mały klasyczny telefonik, dość solidny, ale ma symbiana. Seryjnie ma ciekawe programy, na bank czyta pdfy i wiele innych rzeczy. Wg mnie bardzo fajna sprawa. I chyba pasuje cenowo. Ten Symbianik jest troszkę bogatszy niż w starszych modelach Nokii :th: Tu link do jednej takiej maszynki -> http://www.allegro.pl/item331928855_nokia_6120_ideal_karta_1gb_gps_gratis_.html

Opublikowano

A jak za nie chcesz używanej to N70 bym polecał. Symbian :th:

6680 wedlug mnie jako uzywana jest lepszym wyborem ale to tylko moje zdanie :P

Ja jednak nie jestem zdania że E65 to złom, mam juz ją od około roku i jestem zniej bardzo zadowolony, Bardzo polecam, oryginalnie czyta zipa, word, excel i pdfa, zainstalowałem w nim tomtoma najnowszego i śmiga bez zarzutów, a co do N73 to moge powiedziec że jego prędkość działania jest sto lat za murzynami(bez obrazy), kolega miał i jak go włączył i potem w menu wszedł, to ja zdążyłem wypić kawę i wypalić papierosa.

Najwyrazniej twoj kolega nie umie sie obchodzic z Symbianem :polew: Bo zarowno procek jak i pamiec maja taka sama :)

Tyle, że procek nie jest jej dobrą stroną. Na 6120c w ogóle nie czuć, że ma się Symbiana.

Hmmm nie zebym sie czepial ale procek jest raczej calkiem ok :P 220Mhz to nie malo :) Jest tylko kilka innych Nokii ktore maja szybszy procek ale sa to z wyzszej polki Nokie np. N95 369Mhz , 6110 Navigator 330Mhz, E51 369Mhz , N93 330Mhz , N76 369Mhz . Takze za duzo ich nie ma :P

W tych cenach naprawde jest bardzo malo telefonow Nokii , ktore sa naprawde dobre :) W uzywanych juz jest wiekszy wybor bo jak wiadomo ceny spadaja. Nokia robi telefony na ogromna skale i strasznie masowo wiec srednio sie przykladaja do nowych modeli :P

Opublikowano

:polew: a to teraz dałeś :tongue4: Niby dlaczego symbian zło? Miałeś telefonik z tym? Ja mam N70 i jestem bardzo zadowolony, jakoś nie mam problemów z ori symbianem, nic nie zmieniałem do tej pory. Ale ostatnio na rynku pojawiła się fajniutka Nokia 6120 - ostatnio kilku moich znajomych kupiło takiego cudaka, bawiłem się tym, mały klasyczny telefonik, dość solidny, ale ma symbiana. Seryjnie ma ciekawe programy, na bank czyta pdfy i wiele innych rzeczy. Wg mnie bardzo fajna sprawa. I chyba pasuje cenowo. Ten Symbianik jest troszkę bogatszy niż w starszych modelach Nokii :th: Tu link do jednej takiej maszynki -> http://www.allegro.pl/item331928855_nokia_6120_ideal_karta_1gb_gps_gratis_.html

Jakbym nie miał to bym się nie wypowiadał, mam e50 od około roku,jak dla mnie to za wolne badziewie, z większości funkcji nie korzystam, ale jak to w życiu jeden woli to drugi tamto...

Opublikowano

Jakbym nie miał to bym się nie wypowiadał, mam e50 od około roku,jak dla mnie to za wolne badziewie, z większości funkcji nie korzystam, ale jak to w życiu jeden woli to drugi tamto...

Hehehehe akurat trafiles na spowalniaczowywacza :P

Opublikowano

Hehehehe akurat trafiles na spowalniaczowywacza :P

Dokładnie E50 to zło :naughty: Znajomy tylko tydzień wytrzymał z tym telefonem :polew: Inne modele na symbianie już są duuuużo lepsze, a w szczególności te nowsze :th:

Opublikowano
  • Autor

mam E50, a własnie dostałem 6120 classic zobaczymy co i jak :th: