wojtek26 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zastanawiam sie nad wymiana u siebie soczewk bi-xenonowych ( stary typ Valeo ) na takie http://allegro.pl/soczewki-bi-xenon-valeo-q7-d1-d2-d3-d4-i1946448400.html Jak sądzicie podejda takie soczewki do lamp bez kolejnych wiekszych przerubek lamp bo moga ich juz nie przetrwać.
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bez powiększenia otworu się nie obejdzie i dorobienia uchwytów
wojtek26 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ja już mam bi-xenony więc otwór jest powiekszony
Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 To pytanie jak z mocowaniem,jaką masz soczewkę.Kupowałem od tego gościa soczewki i chciał mi wcisnąć wypalone więc uważaj
wojtek26 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Soczewki mam VALEO na D2s ale to stara wersja z elektromagnesem z boku. Napisze do niego i zobaczymy bo chce wymienic na jakies nowsze
Gwerty Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 warte jak ze stabilizatorem napiecia. fakt koles czesto niby nie wie ci sprzedaje i wciska wypalone ale do wysogotowa jak cos podjec osobiscie ale uwayaj bo są na silnikczku , który czesto pada. nigy na elrktromagnesie starsze jak piszesz . ale budowa prostsza i bardziej niezawodna. prawie jak budowa cepa( cewa, rdzeń nie ma co sie zepsuć.)
Rekomendowane odpowiedzi