turdzi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ponoc tak , ogolnie i ja juz omijam z daleka
ctv Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Ale u nas jest awe generalnie z miltekiem mam same pozytywne doswiadczenia
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 apetyt rośnie w miare jedzenia?? mi tez starczało 170KM... potem 200... potem 375... a teraz 415 i się zastanawiam czasem co dalej tylko gdzie ty te wszystkie konie wypuścisz na wybieg :gwizdanie: 420PS w S4 na drogę to aż nadto, aczkolwiek warto mieć :decayed: zdarza się mieć okazję :-)... i tak masz racje... warto mieć... fun jest spoko
mystic.pl Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 apetyt rośnie w miare jedzenia?? mi tez starczało 170KM... potem 200... potem 375... a teraz 415 i się zastanawiam czasem co dalej tylko gdzie ty te wszystkie konie wypuścisz na wybieg :gwizdanie: 420PS w S4 na drogę to aż nadto, aczkolwiek warto mieć :decayed: zdaża się mieć okazję :-)... i tak masz racje... warto mieć... fun jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi