kamelus_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam. Potrzebuję numer częsci - naklejki czarnej na tylny zderzak do audi A4 S-line B6 wersja bez wydechów sedan. Jak ktoś może podać ten numer i ewentualnie ceną ASO będę wdzięczny
kamelus_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 w dolnej części w dokładce jest czarny element - pasek (nie jest to lakierowane - jest to naklejka imitująca czarny plastik) poniżej foto
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie ma w ETCE zadnej naklejki I nie przypominam sobie zeby takowa byla wogole w B6 S LINE . Moze ktoś sobie dorobił i naklejił taką .
kamelus_ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 W oryginalnym zderzaku jest. Mam używany ale naklejka jest uszkodzona z jednej strony. Kupując w ASO nową dokładkę naklejka jest w pakiecie - miałem tylko nadzieję że można ją osobno kupić a tak trzeba będzie malować i nie będzie to już ORI
PIXI Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wrc , Kamelus ma rację to jest naklejka (tolia ploterowa imitująca plastik) mam ją też w avancie . Moja "dupka" Kamelus olej ASO , kupisz folie kryjacą czarny mat w firmach zajmujących się reklamą wizualną i sam przykleisz , jeśli kupisz w ASO to też taką samą folie Ci sprzedadzą (tylko kasa z 10 razy większa) [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 14:20_________________________________________________A czy 8E9 807 800 B to nie ta rzecz..... u Gajosa prawie stówe za kawałek folii
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 To nie wiedzialem 8E9 807 800 B niby folia rzeczywiscie
PIXI Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 To nie wiedzialem 8E9 807 800 B niby folia rzeczywiscie spoko Tylko nie wiem czy różnią się te naklejki względem nadwozia ( sedan , avant ) trzeba by w ASO podpytać
kamelus_ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Muszę zbadać temat. Niby można folie kupić poza ASO ale często jakość i po pół roku będą pęcherze bo folia jest zaginana na rogach itp. Chyba jednak pójdę do ASO sprawdziłem w ASO w B-B 98 zł brutto i nawet numer części się zgadza (sam nie umiał znaleźć) Wielki dzięki na pomoc
PIXI Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie ma za co BTW: Jak kupisz w ASO to zrób fotkę folii z obydwu stron przed naklejeniem i wyślij na PW jeśli mozna prosić (zrewanzujesz się ) :gwizdanie: zobaczymy co to jest ( stawiam na folie ploterową oracal , mactac lub glass decor ) Jeśli chodzi o pęcherze i o zagięcia na rogach to nie tak , ważne jest to - jak dobrze nakleisz to nic się złego z tym nie będzie dziać Pozdrawiam
kamelus_ Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 spoko jak się zdecyduje (a raczej tak będzie - bo generalnie poza jednym wyjątkiem lubię wszystko ORI) to na pewno fotki zrobię i wrzucę nawet tutaj (niech będzie dla potomnych) :> Musisz się jednak lekko uzbroić w cierpliwość bo co prawda zderzak już mam ale do malowania idzie dopiero w lutym i pewnie składał będe luty marzec bo tera po pierwsze z kaską cieńko a i w zimie różne się zdarzają przypadki więc może na czyjś koszt będę miał wszystko A zderzak jako ostatni brakujący element pakietu zewnętrznego kupiłem za ostatnie zaskurniaki bo okazja była taka że nie mogłem odpuścić
kamelus_ Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Już jakiś czas temu nabyłem w ASO folię ale jakoś czasu nie było żeby napisać. Ale zrobiłem fotki dla potomnych i zamieszczam poniżej <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
dynamiquedci Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Odkopię temat. Ma ktoś takie naklejki do sprzedania? w ASO wycofane...
kaczunio81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 jak wycofane wes wejdz na getem.pl wpisz numer ja zamawialem i przyszla. pamietaj ze do sedana to 8E5 A AVANT 8E9 zaczynaja sie numery.
byradzio Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Czyli do avanta bez wycięć na wydech szukać 8E9807800 B, tak?
kaczunio81 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 No tak najlepiej zadzwoń do aso lub getem upewnij się . Ja mam numer pod avanta ale z wycięciem na dwa kominy pod n s-line
byradzio Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Nigdzie nie mają ;/ wycofana z produkcji bez zamienników do avanvta bez wycięć 8E9807800B jakby ktoś tam szukał jeszcze kiedyś
Rekomendowane odpowiedzi