zizel Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam! Czy sprezyny z kombii Q podejda do sedana Q? Chce zmienic swoje z tylnie sprezyny poniewaz auto bardzo wysoko mi stoi, mam 1 BA ale tyl nie naturalnie stoi za wysoko, mam okazje kupic sprezyny 1BE z kombii i mysle ze i tak auto sie powinno troche obnizyc, chyba ze sie myle?
kograman Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Hmm pytanie czy "sedanowskie" wytrzymają jazdę w kombi ? Raczej to dwie różne bajki.
pioteros Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 auto moze pojdzie w dol ale moze za bardzo, a moze nie pojdzie, szukaj calego zestawu przod + tyl
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Hmm pytanie czy "sedanowskie" wytrzymają jazdę w kombi ? Raczej to dwie różne bajki. a może tył avanta jest lżejszy od sedana :gwizdanie:
kograman Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Hmm pytanie czy "sedanowskie" wytrzymają jazdę w kombi ? Raczej to dwie różne bajki. a może tył avanta jest lżejszy od sedana :gwizdanie: Tak czy siak to dwie bajki
Rekomendowane odpowiedzi