mjw83 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witajcie z tego co wiem turbina w 1.8T AEB nie jest tak rozbudowana jak w TDI, rozbieralem juz taką i mam pytanko, czy po wymianie łozyska i uszczelniaczy trzeba to wywarzac? czy mozna składac i zakładac do auta?
Dev Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 bez wywazanie pochodzi Ci miesiac lub dwa jak chcesz to moge zalatwic Ci zrobienie srodka reszte poskladasz sobie sam
mjw83 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Miał bym Ci wysłac sam srodek z wirnikiem plus czesci czy tez da sie załatwic, ile za ta przyjemnosc?
szczuraz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 to i mi podeślij ile to kosztuje na moich gratach
szczuraz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Te zestawy naprawcze które sporadycznie pojawiają się na alledrogo są coś warte ? Moja K03 nie ma żadnych luzów ale sąsiad mi truje o swoje AJL.
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 dobre sa zestawy naprawcze Meller-a, ale zwykle okazuje sie że wirnik jest na szmelc i koszty są wyższe
szczuraz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 musze popatrzyć za tym bo nie daje mi spokoju. Dzieki za info.
Rekomendowane odpowiedzi