lisek311 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Mam problem z klimatyzacja mianowicie chodzi mi o to że ostatnimi czsy nie mogłem jej załączyc a tu dziś rano się włączyła.Sprawdzają na panelu pod kodem 52c pokazuje mi sie 1 i obok male 4.Czy trzeba napełnić ją czy jak to zdiagnozowac bez vag z panelu klimy?Temat uporządkowałem gdyz tamten pisalem na szybko może jest juz trochę jaśniej kogo uraziłem to przepraszam * to pisz tematy wolniej, bo ciężko się domyśleć o co Tobie chodzi. Nazywaj też wątki zgodnie z regulaminem forum - lukaszr
wustyle Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Jezu swiety! chlopie! nic nie rozumiem! jakies znaki interpunkcyjne? temat zle nazwales przede wszystkim
ykk Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Jezu swiety! chlopie! nic nie rozumiem! jakies znaki interpunkcyjne? temat zle nazwales przede wszystkim Tez nic z tego nie rozumiem..
chudineze Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Pewnie przy rożnych temperaturach włączałeś i jak jest poniżej 5 stopni to nie powinna się włączyć. Chyba oto chodzi bo nie bardzo można zrozumieć z tego co opisałeś.
lisek311 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 Nie wiem ja pewnie czy ja tak zakrecony mi sie wydawało że jasnp napisałem.A co do temperatury to była niska wczoraj i pewnie dlatego sie nie wlaczyla.
Rekomendowane odpowiedzi