Opublikowano 11 Listopada 201510 l Lecę za Częstochowę.. Na pusto... Także jak ktoś, coś to fon.Żebyś to wcześniej napisał, ja byłem wczoraj Wyszło 10 minut przed wyjazdem
Opublikowano 13 Listopada 201510 l na Wawe leci ktoś na dniach, a w zasadzie to do Otwocka ? nieaktualne
Opublikowano 19 Listopada 201510 l do Poznania /Wrześni/ Szamotuł ktosik się nie wybiera ? i 2 pytanie na Kraków/ Skawinę ktoś poleci ?
Opublikowano 19 Listopada 201510 l Artur w poniedziałek możliwe ze da się coś ogarnąć ze Skawiny,najprawdopodobniej będzie tam mój ziomek,jutro dam ci cynka
Opublikowano 19 Listopada 201510 l do Poznania /Wrześni/ Szamotuł ktosik się nie wybiera ? i 2 pytanie na Kraków/ Skawinę ktoś poleci ? Będę w sobotę leciał na Kalwarie i Spytkowice możliwe że będę wracać przez Kraków. A w piątek moja wraca z Krakowa jak coś to piszwww.geodezja.jaw.pl
Opublikowano 4 Grudnia 201510 l Artur jak dobrze pamiętam to na ul.wagonowej będę od godz11 Tylko pamiętaj ze mój sprzęt jest mało mobilny
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Pany nie jezdzi ktos przypadkiem w okolice Lublina - Łuków,Ryki ? Bo potrzebowalbym wydech z 1.8T przywiezc, ewentualnie mozna by go jakos ciachnac, ktoś coś ?!
Opublikowano 5 Maja 201610 l Temat żyje? Potrzebuje odebrać coś w Bielsku Białej i przetransportować do Kato, Gliwic?
Opublikowano 5 Maja 201610 l Będę kolo 16-17 w BB ...wieczorem lecę na Balice kolo 20 to możemy gdzieś na 3 stawach się trafić np.
Opublikowano 6 Maja 201610 l Potrzebuję przetransportować wydech od 3.0TDI z Poznania dokładnie okolice Lubonia/Komorniki w okolice Katowic. Jakby ktoś miał taką możliwość to proszę o PW termin do ustalenia.
Opublikowano 7 Maja 201610 l Potrzebuję przetransportować wydech od 3.0TDI z Poznania dokładnie okolice Lubonia/Komorniki w okolice Katowic. Jakby ktoś miał taką możliwość to proszę o PW termin do ustalenia. We wtorek będę w Poznaniu. Tylko muszę to mieć gdzieś na głównej trasie bo jadę dużym
Opublikowano 17 Maja 201610 l Pany ktoś będzie śmigał pod koniec tygodnia z Katowic ? Tychów ? w stronę Wrocławia ? do przewiezienia mam heble z S4 dla kolegi z forum.