m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam to moja mała czarna a 4-czka. Jak dla mnie wygląda fajnie i dobrze wyposażona. Kupiłem w Niemczech po paru modach: Lampy tył - średnio mi się podobają no ale są a oryginalnych nie dostałem. Lotka tył Zawieszenie pseudo s-line Czip - chyba - bo jak podłączyłem kompa to doładowanie wahało się ok 1-1,1bara na 3 biegu pod koniec obrotów spadało Parę rzeczy sam zrobiłem na początek oczywiście podstaw rozrząd i napinacz tylny... podstaw Przedni zderzak s-line przedni gril s-line przednie lampy z czarnymi odbłyśnikami (z białym mam do sprzedania) felgi 18cali kupiłem listwy na allegro niby s-line na dół drzwi ale jak przyszły do mnie to tak samo szybko odwiozłem je na pocztę chcę pomalować dół drzwi w kolor bo brzydko wyglądają takie szare szukam tylnego dyfuzora z s-line i strasznie nie podoba mi się kierownica ale s-line jest bez multi.... czekam na jakieś sugestie i podpowiedzi co do dalszych modów z zewnątrz silnik zostawiam na wiosnę pozdro Karol
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 czekam na jakieś sugestie i podpowiedzi co do dalszych modów z zewnątrz Zmien te grille z przodu bo cos to nie pasuje do S LINE
marcin_o23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 więcej fot by się przydało, zapowiada się fajnie, gril s4 , jeszcze trzeba założyć gril s-line w zderzak bo ten seryjny jest za mały, fajne koło
m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 szukam fajnego dyfuzora na tył przedniej kratki środkowej w zderzak s-line turbiny hybrydy żeby pasowała mi pod kolektor
marcin_o23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 masz ywdech na dwie strony?? to szukaj dokładki s-line z otworami na wydech będzie
m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 czekam na jakieś sugestie i podpowiedzi co do dalszych modów z zewnątrz Zmien te grille z przodu bo cos to nie pasuje do S LINE gril s-line siedzi bo i zderzak jest s-line tylko środkowej kratki jeszcze nie mam chętnie kupie . choć zamówiłem w salonie więc w środę powinienem go mieć....
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Gorny grill masz od S4 B6 ze znaczkiem S LINE ktorego nigdy nie bylo zamontowanego seryjnie
m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 19:24_________________________________________________ Gorny grill masz od S4 B6 ze znaczkiem S LINE ktorego nigdy nie bylo zamontowanego seryjnie co zrobisz taki kupiłem .... wyglądał na s-line nawet znaczek jest zamocowany tak jak powinien.. no ale tak już na razie zostanie .. a jak wygląda oryginał s-line
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja bym sprzedał ten grill i załozyl w czarnym kolorze gore i dół :gwizdanie: Idz w Pakiet BLACK
m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja bym sprzedał ten grill i załozyl w czarnym kolorze gore i dół :gwizdanie: Idz w Pakiet BLACK myślałem nad tym ale wole chromy no oczywiście nie do przesady. ale poszukam ory. grila
marcin_o23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie ma grila s-line, do zwykłego niektórzy dokładają znaczek ale to nie zmienia go w s-line ,faktycznie te tylne lampy
m@ly Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 czy tu wszyscy jeżdżą 1.9tdi ? czy się znajdzie ktoś w turbo benzynie ???? mam parę pytań co od modów do ilu wystarczą wtryski i pompka seryja ?? na jakim ciśnieniu paliwa jeździ seria ?
johnybravo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Furmanka fajna tylnie lampy do zmiany na ori. Zajrzyj na spoty suwalskie , akurat w piątek mamy zlocik
kadafi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja bym lampy tylnie wymienil,dokladki w kolor,koncowki 90mm i ramki grilli w kolor,jak chcesz to moge oddac swoj gril za twoj
Marcino87 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 w związku z tym iż często a nawet codziennie jestem w Augustowie to chętnie oblukam furę daleko masz do Netty
Łukasz 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 czy tu wszyscy jeżdżą 1.9tdi ? czy się znajdzie ktoś w turbo benzynie ???? Nie wszyscy Auto fajnie wygląda i fajną masz felę a lampy kup ori bo pasują lepiej do tego auta.
laki83 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 czy tu wszyscy jeżdżą 1.9tdi ? czy się znajdzie ktoś w turbo benzynie ???? Nie wszyscy Auto fajnie wygląda i fajną masz felę a lampy kup ori bo pasują lepiej do tego auta. no właśnie.nie wszyscy.ktoś powiedział ''szukajcie a znajdziecie'' autko fajnie wygląda.jak chcesz moge sie zamienić z tobą na ten grill :>
m@ly Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie dzięki zostanę przy swoim grilu.
Rekomendowane odpowiedzi