Opublikowano 19 Grudnia 201114 l Leniwce na 18 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35760.msg412388#msg412388
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l mają napisane...teraz sprawdzałem, że na 18...no to lipa bo o 20.30 na pewno już nikogo tam nie będzie[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 10:25_________________________________________________ Leniwce na 18 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35760.msg412388#msg412388 you take to me :?:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l powiem Wam że teraz tak myśle że miejscówka w Żorach w Szałasie jest idealna :gwizdanie: łatwy dojazd tzn chyba nikt nie da rady zabłądzić i nie trafić :gwizdanie: wymarzona wręcz... ciepło.. picie jedzenie i... 2pasmówka za oknem na kreskę , na kreski pas startowy jak nic :kox: :kox:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l powiem Wam że teraz tak myśle że miejscówka w Żorach w Szałasie jest idealna :gwizdanie: łatwy dojazd tzn chyba nikt nie da rady zabłądzić i nie trafić :gwizdanie: wymarzona wręcz... ciepło.. picie jedzenie i... 2pasmówka za oknem na kreskę , na kreski pas startowy jak nic :kox: :kox: ale żeś się rozmarzył
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l powiem Wam że teraz tak myśle że miejscówka w Żorach w Szałasie jest idealna :gwizdanie: łatwy dojazd tzn chyba nikt nie da rady zabłądzić i nie trafić :gwizdanie: wymarzona wręcz... ciepło.. picie jedzenie i... 2pasmówka za oknem na kreskę , na kreski pas startowy jak nic :kox: :kox: ale żeś się rozmarzył Dzisiaj bede wiedzial ,czy pojade ,musze w pracy sie pozmieniac troszke ale postaram sie tak zrobic by od 18 miec wolne i tam wie wybrac seves musialo byc tak zimno ,ze moze zareagowalem ale od razu zapomnialem o tym :polew: :polew: a w ogóle nieźle z tym spamem lecimy :good:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l Gratki nowego wątku.Polecieliście ze spamem nie ma co.W takim tempie to szybko Katowickie dogonicie Może w tym tygodniu uda mi się tam podjechać do Was,W sumie daleko nie ma :gwizdanie:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l normalnie ta miejscówka "szałas" to pępek świata [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 10:40_________________________________________________i oczywiście zapraszamy
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l Ten spot Gliwicki zaczyna się wczesnie bo juz o 18 ale spokojnie jak ktos ma dojechac dopiero ok 20 to i tak sie opłaca bo spoty Gliwickie późno sie konczą ...
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l Marek ja kończę ok 20 więc 20.30 bym tam był najpóźniej...zresztą zadzwoniłbym do kogoś i się spytał czy jeszcze tam jest ktoś [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 10:56_________________________________________________ja niestety się zbieram do roboty na 12. do zaś...czyli za 9h
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l Ten spot Gliwicki zaczyna się wczesnie bo juz o 18 ale spokojnie jak ktos ma dojechac dopiero ok 20 to i tak sie opłaca bo spoty Gliwickie późno sie konczą ... tylko później tak koło 22-23 to lepiej dzwonić bo wtedy to już pewnie na kebabie będziemy a jak nie to na ajeden :polew:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l powiem Wam że teraz tak myśle że miejscówka w Żorach w Szałasie jest idealna :gwizdanie: łatwy dojazd tzn chyba nikt nie da rady zabłądzić i nie trafić :gwizdanie: wymarzona wręcz... ciepło.. picie jedzenie i... 2pasmówka za oknem na kreskę , na kreski pas startowy jak nic :kox: :kox: dobre [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 11:09_________________________________________________ Ten spot Gliwicki zaczyna się wczesnie bo juz o 18 ale spokojnie jak ktos ma dojechac dopiero ok 20 to i tak sie opłaca bo spoty Gliwickie późno sie konczą ... tylko później tak koło 22-23 to lepiej dzwonić bo wtedy to już pewnie na kebabie będziemy a jak nie to na ajeden :polew:
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l dopiero teraz tu zajrzałem bo wczoraj mi neta zabrakło..1 dzien i tyle spamu żescie nawalili jak nigdzie indziej podziekował za spota.jestem chetny na nastepnego.seves ty to tylko o tych kreskach :> nic tylko sie ścigać ale co jak co to ja słyszałem jak gadałeś o gliwicach i ja jestem chętny..można by sie zagadać i razem pojechać na kilka aut a nie każdy osobno.pokazało by sie gliwickim jak szlachta podjezdza co wy na to?
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l ja jestem za ,nawet jakby się spóźnić ale zajechać razem by wszystkim pasowało
Opublikowano 19 Grudnia 201114 l jak wylatujesz z Żor na Kato to po prawej [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 11:21_________________________________________________duży parking oświetlony ,jak ominiesz to znaczy ,że jeździsz jak seves i nie zauważasz tego typu miejsc przy swoich prędkościach przelotowych