Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Muszę w końcu przyznać rację Arturowi i Tomkowi że do B6 trzeba wkładać heble 320/288 żeby fajnie hamowało. Na 312/255 jest znacznie lepiej niż na standardowych, ale to jest troszkę mało jak na wagę B6/B7. Może w przyszłym roku się pomyśli bo w tym i tak już poleciałem z kosztami do auta :wink: . Jak byłem w Dynosofcie stało w środku BMW 530d E60 jak widziałem jakiem ma heble to nie mogłem oderwać od nich oczu. Potężne hebleki z przodu z potężnym zaciskiem chyba na 1/3 obwodu tarczy, ale największe wrażenie zrobiły tylne heble, tarcza prawie taka sama jak z przodu tylko mniejsza powierzchnia i mniejszy zacisk, ale tarcza potwór :naughty: . To wszystko pod felgami z M5.

Jeżeli już wymieniasz to na 345 z eSy na przód i 288 na tył wystarczy.

Ja niedawno zamontowałem i dają radę wciska w pasy jak się depnie na max albo jak to powiedział kumpel "te chcesz mi grzywkę urwać" :decayed::grin:

Jak chcesz oglądnąć fajne hebelki w A4 to zapraszam w piątek 13-tego do nas na grila lub na spota w środę będzie Siemian on ma RS4 zamontowane przód 365 i zacisk 8 tłoczkowy a tył 324 i zacisk 4 tłoczkowy to wygląda "MEGA" no ale felga minimum 19".

A idź Ty chwali dupo i najlepszy kolego siemiana, wazeliną zalatuje jak nie z tej ziemi :polew: Poza tym Pretor Cię robi jak chce, to po co Ci heble z eSy :grin::grin:

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

Ile za dwumas? Nówka?

2480 nówka z ASO

To czemu nic nie mówiłeś, byś miał 200zł taniej :facepalm: A kto Ci to będzie robić?

No to 100 taniej ale ja tam wolę ori z ASO bo to nie ma żartów

Wymianę mi zrobi kumpel co go znam od piaskownicy

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

A tak w ogóle to mówiłem jakiś nie cały miesiąc temu.

Pamięć szwankuje już nie te lata co??

Zapomniałem że ci co uciska na mózg od spodu :polew::polew:

Ja też mówię o nówce z ASO tylko po rabacie, dokładna cena to 2330... wiem że mówiłeś ale miałeś się o nr dowiedzieć i dać znać :facepalm: zdaję sobie sprawę że z termosem w d**** źle się myśli :decayed:

Poluzuj baseball bo cie uwiera i drzazgi ci zaburzają funkcje myślowe :decayed:

Z całym szacunkiem ale na temat twoich ori części to już całe historie krążą także podziękuję wolę dopłacić tą stówkę.

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

Narka idę się pierd.lnąć do wody nie wyrabiam z tymi temperaturami

No tak siemian Ci naopowiadał jak Cię walił tym baseballem tam gdzie lubisz :decayed:

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

Wymianę mi zrobi kumpel co go znam od piaskownicy

Ten kolega co miał Artura 2,5TDI naprawić i po wymianie vp44 miało auto jechać :naughty: to powodzenia :decayed:

powodzenia to z twoimi kolegami ale pozostawię to bez komentarza, a ty tam dalej pakuj tą chińszczyznę do ori pudełek :decayed:

Opublikowano

Koło ur-Quattro to nawet nie stało ale i tak fajne wozidło :wink:

Opublikowano
.....................

Ja niedawno zamontowałem i dają radę wciska w pasy jak się depnie na max albo jak to powiedział kumpel "te chcesz mi grzywkę urwać" :decayed::grin:

Jak chcesz oglądnąć fajne hebelki w A4 to zapraszam w piątek 13-tego do nas na grila lub na spota w środę będzie Siemian on ma RS4 zamontowane przód 365 i zacisk 8 tłoczkowy a tył 324 i zacisk 4 tłoczkowy to wygląda "MEGA" no ale felga minimum 19".

Pane ,a nie jest tam 330 :whistling:??

Opublikowano
.....................

Pane ,a nie jest tam 330 :whistling:??

330mm ma nowa S4 B8 z tyłu :wink:

Opublikowano

324x22 nawiercane, na jednym tloczku

Opublikowano

dobra już dobra sorki jakoś mi się wydawało ,że tam jest 330 :whistling:

Opublikowano

Wybaczone... Mogło Ci sie pomylić... Pamiętales ze moje tyly bedą nadal większe od tych super hiper co Ty zakładasz na przód... Ale konkretów już nie zapamiętałes ;-P

Opublikowano

No tam nie mogłem sobie przypomnieć ......wybacz.......mam nadzieję ,że te moje będą hamować ,a nie tylko się przegrzewać :decayed:

Opublikowano

Napewno bo przecież Twoje autko zanim zdąży sie rozpędzić to sie zepsuje, a przynajmniej tak wynika z czystej matematyki ;-) zreszta ze 140 km/h to każde hamulce zatrzymają a Ty prędko nie będziesz jeździł szybciej, chyba wiesz o czym mówię :-D

...no chyba ze zmienia przepisy ze na autostradzie będzie można szybciej ścigać...

Opublikowano

Końcòwka była nie fair :whistling::decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ----------

324x22 nawiercane, na jednym tloczku

na jednym tłoczku to cianko :grin:

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:23 ----------

Napewno bo przecież Twoje autko zanim zdąży sie rozpędzić to sie zepsuje, a przynajmniej tak wynika z czystej matematyki ;-) zreszta ze 140 km/h to każde hamulce zatrzymają a Ty prędko nie będziesz jeździł szybciej, chyba wiesz o czym mówię :-D

...no chyba ze zmienia przepisy ze na autostradzie będzie można szybciej ścigać...

Arturku ja chybo w środe dołączyłem do klubu 24pkt. jak się nie mylę to było foto w Goczałkowicach a wątpie że kumpel weźmie winę na siebie skoro za kierą będzie moja facjata :kwasny::facepalm:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Tez mnie kiedyś tam ustrzelilo :-)

Opublikowano

Przemo nie przejmuj się mi spalanie spadło do 9 od czasu jak mam komplet .

Wię jakieś plusy są .:decayed:

Opublikowano

Dobry, Tydzień bez internetu - masakra :decayed: