Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

powiem Ci Mario ,że jak tak po litrowym foksie se golniemy to aż strach jechać będzie :kwasny:

:grin:

---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ----------

z drugiej strony wyda chłopak kilka złoty :naughty:

trza namówić okolicę by głosowała ....,odechce mu się pierdół jak wyda ze 300 na pifka :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Spoko ... ja i tak mam nocke i bede musial troche przycisnąc żeby jak najpóźniej wyjechac z zlota a zdążyc do roboty wiec tylko lech free :wink: bo jak mnie alfa przy 220 na A1 lub A4 namierzy i to jeszcze z % to tylko sznura i na góra :grin:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 728,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

hello :hi:

Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon :eusathink:

:decayed:

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego :eusathink:

Opublikowano

Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon :eusathink:

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego :eusathink:

no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

No co :tongue4: zakręcił się trochę Seves :decayed: .

Opublikowano

no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

hahahahahha o lol

na swoje usprawiedliwienie mam tylko godzinę o której to pisałem bo pracuję do 14:00 :decayed:

---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

No co :tongue4: zakręcił się trochę Seves :decayed: .

nooooo :doh:

Opublikowano
Opublikowano

Luzik :decayed:

Opublikowano

hahahahahha o lol

na swoje usprawiedliwienie mam tylko godzinę o której to pisałem bo pracuję do 14:00 :decayed:

seves nie przejmuj się :wink: ja widziałem felgi 17" w całości z carbonu, które ważyły ok 1kg :decayed: więc wszystko zależy od materiału a nie rozmiaru :wink:

Opublikowano

hahahahahha o lol

seves nie przejmuj się :wink: ja widziałem felgi 17" w całości z carbonu, które ważyły ok 1kg :decayed: więc wszystko zależy od materiału a nie rozmiaru :wink:

ja trzymałem takie w ręce :wink:

niestety nie są zbyt trwałe bo trzymałem je u tego majtra co naprawia felgi :decayed:

od tego czasu szukam na ebayach i allegro ale ni ma :facepalm:

Opublikowano

No rozważania iście naukowe tu widzę u kolegi sevesa:decayed:

Może wpadniecie jutro do nas na zakończenie wakacji przy grilu? Będziemy to mogli omówić.

Opublikowano
Szukam , do przedlifta .

Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :wink:

:hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu.:wink:

Przecież ten pierwszy jest od B6, B7 albo A6, nie wiem, nie mam pojęcia a ten drugi z B5 :wink: i tak jak powiedziałem, nie ma znaczenia czy polift czy przedlift :decayed:

Opublikowano
Szukam , do przedlifta .

Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :wink:

:hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu.:wink:

Coś powaliłeś, u mnie jeszcze była łapa taka jak w tym drugim. Przecież powinno Ci to wejść:whistling:

Opublikowano
Szukam , do przedlifta .

Coś powaliłeś, u mnie jeszcze była łapa taka jak w tym drugim. Przecież powinno Ci to wejść:whistling:

Nie może być :whistling:

Opublikowano
No rozważania iście naukowe tu widzę u kolegi sevesa:decayed:

Może wpadniecie jutro do nas na zakończenie wakacji przy grilu? Będziemy to mogli omówić.

chętnie ale ja odpadam niestety :kwasny:

pozwolicie że pociągnę temat :tongue:

może chodzi o większą średnicę całego koła :eusathink:

zastanawiam się bo sam o tym kiedys słyszałem tj że mniejsze koło=lepsze przyspieszenie, większe koło= wyższa Vmax

może tu chodzić o auta które mają za krótką skrzynię tj na "małych kołach" nie pojadą szybciej bo obroty im nie pozwolą

ale mnie wzięło na przemyślenia :facepalm:

w ogóle jestem po dość ciężkim treningu i... kasztelan psssst :decayed:

Opublikowano

dokładnie o to - małe koło lepsze przyśmieszenie , duże koło lepsze v-max