Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:kawa:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 729,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj ok 18.30 jakiś debil przyhaczył mi w SJZ na Alei Piłsudskiego wozidło. Niby tyko obtarcie ale szlak mnie trafia :kwasny: . W dodatku h*j nie przyznaje się do winy więc skończy się w sądzie.

Opublikowano

jakie auto i blachy ??

przelecę mu po boku :decayed:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ----------

zrobię tak by była jego wina.....może Ci to poprawi humor :decayed::wink:

Opublikowano

Pretor mam nadzieję że dużo sie nie stało :hi:

Opublikowano
Dzisiaj ok 18.30 jakiś debil przyhaczył mi w SJZ na Alei Piłsudskiego wozidło. Niby tyko obtarcie ale szlak mnie trafia :kwasny: . W dodatku h*j nie przyznaje się do winy więc skończy się w sądzie.

A już myślałem że Arturo znowu o coś zahaczył. :decayed:

Nie no szkoda, skąd tacy ludzie mają prawo jazdy ? W chipsach znaleźli :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Elllloo pussy ... :hi::decayed:

Opublikowano

Trochę przedni prawy błotnik, zderzak i troszkę reflektor. Jechałem spokojnie od Pawłowic a baran długo już mi siedział na zderzaku i nie mógł wyprzedzić, po skręceniu w lewo na aleje (droga dwupas) na pasach już przeskoczył na prawy pas (myślę sobie judź już debilu i dałem się wyprzedzić) i był chyba tak wkur###ny że nagle zaczął mnie spychać na trawę, zajechał mi drogę obcierając auto. Pogoniłem za nim i go zatrzymałem, poszło parę ostrych słów, po czym koziojebak wyciąga klucz do kół z bagażnika i idzie za mną (ja już szedłem po telefon by wezwać pałkarzy). Wylachałem go i mówię, że dzwonię na policję i poszedł czekać w aucie. Sprawa i tak skończy się w sądzie. Auto to jakiś gówniany chevrolet nr rej. SJZ 5F10.

Opublikowano
Opublikowano

Trochę przedni prawy błotnik, zderzak i troszkę reflektor. Jechałem spokojnie od Pawłowic a baran długo już mi siedział na zderzaku i nie mógł wyprzedzić, po skręceniu w lewo na aleje (droga dwupas) na pasach już przeskoczył na prawy pas (myślę sobie judź już debilu i dałem się wyprzedzić) i był chyba tak wkur###ny że nagle zaczął mnie spychać na trawę, zajechał mi drogę obcierając auto. Pogoniłem za nim i go zatrzymałem, poszło parę ostrych słów, po czym koziojebak wyciąga klucz do kół z bagażnika i idzie za mną (ja już szedłem po telefon by wezwać pałkarzy). Wylachałem go i mówię, że dzwonię na policję i poszedł czekać w aucie. Sprawa i tak skończy się w sądzie. Auto to jakiś gówniany chevrolet nr rej. SJZ 5F10.

o żesz kur_w_a scena jak z filmu :shock3:

Pretor nie życzę ale nast razem jak będzie problem np z kluczem do kół to śledź _uja pod dom i w międzyczaie dzwoń do nas.. ekipa remontowa podjedzie to delikwentowi mina zrzednie :baseball:

Opublikowano

Artur i Tomek...ten tydzień odpada ze spotów i nawet piwek:facepalm: na 17.30 mam:whistling:

Opublikowano

no to w końcu frekwencja dopisze :decayed:

Opublikowano

:baseball:

:decayed:

Opublikowano

no chociaż jeden zna się niezmiennie na żartach :grin: i nie oddaje wyzwiskami :decayed:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano

namierzę frajera :wink:

btw

tacy to się sami sieją bo wątpię by go jakaś kobita urodziła

Opublikowano

Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko?

Opublikowano

no chociaż jeden zna się niezmiennie na żartach :grin: i nie oddaje wyzwiskami :decayed:

:wink:

:decayed:moje życie wygląda czasem jak jeden wielki żart:decayed: nie lubię być poważnym...baa...bo nawet nie umiem:decayed:

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko?

a wiesz, że czasem też mi to też na myśl przychodzi :mysli::wink: