Opublikowano 21 Października 201213 l a ta skóra...na fotelu gorsza niż w ssangyougach:facepalm: ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Pany...albo Pane^^ czy ja mogę sobie piffko otworzyć?!
Opublikowano 21 Października 201213 l ja ....lekko ...dziś nic nie kombinuję bo pod telefonem w pracy jestem
Opublikowano 21 Października 201213 l uff...to dobrze, bo wątroba zara by się na mnie obraziła:whistling:
Opublikowano 21 Października 201213 l no co muszę oblać własnoręcznie uszyte gardinki, bo mi spadną ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- ale tu nudy...wszyscy śpią czy ki piekło ??
Opublikowano 21 Października 201213 l szukam pianownicy,szukam a tu filmik i jakieś znajome auto: :wink: Chyba wiem od kogo Wysłane z mojego HTC One X
Opublikowano 22 Października 201213 l Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z pana przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno.
Opublikowano 22 Października 201213 l H4mm3R Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z pana przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno. Dobre .
Opublikowano 22 Października 201213 l Panowie, potrzebuje pomocy. Chyba padł mi termostat. W sobotę leciałem do Katowic i spalanie 8-9l (130-140km/h). Wracałem to spalanie 7l (100/110) a temperatura silnika po 40km 70 pare stopni. Dzisiaj żeby mi się zagrzał do 90 stopni musiałem jeździć 38 minut... Może być jeszcze jakaś inna przyczyna? I gdzie najlepiej kupić termostat (ASO 90-pare złotych) i wymiana w naszych okolicach bo mój mechanik jest powalony
Opublikowano 22 Października 201213 l Jeśli chodzi o czujniki i termostaty ja bym tylko w ASO kupował
Opublikowano 22 Października 201213 l Dwa miesiące temu też wymieniałem czujnik temperatury bo miałem dziwne wahania wskazówki temperatury, a dwa tygodnie temu wymieniłem jeszcze termostat bo moim zdaniem za długo się nagrzewał do 90st. Po wymianie temperatura robocza szybciej wskakuje i zamiast 86st na VCDS jest 92st. Czujnik i termostat z ASO i gdzie indziej bym tych części nie kupił bo jest pełno badziewia na rynku, a później i tak trzeba uderzyć do ASO. Termostat i oring 107zł. Wymiana 15min.
Opublikowano 22 Października 201213 l Panowie, potrzebuje pomocy. Chyba padł mi termostat. W sobotę leciałem do Katowic i spalanie 8-9l (130-140km/h). Wracałem to spalanie 7l (100/110) a temperatura silnika po 40km 70 pare stopni. Dzisiaj żeby mi się zagrzał do 90 stopni musiałem jeździć 38 minut... Może być jeszcze jakaś inna przyczyna? I gdzie najlepiej kupić termostat (ASO 90-pare złotych) i wymiana w naszych okolicach bo mój mechanik jest powalony Najpierw sprawdź czy czujnik dobrze pokazuje, a potem termostat.
Opublikowano 22 Października 201213 l Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z pana przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno. :polew::polew::polew::polew: