Opublikowano 4 Listopada 201213 l okej nie ma sprawy, bo ewentualnie mogę być a nie muszę dom dalej:wink: ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty:
Opublikowano 4 Listopada 201213 l no wiesz, ja też nie wiem czy dożyję tej daty (w moim zawodzie różnie bywa) pożyjemy zobaczymy, ale ważne że zaplanowane:decayed:
Opublikowano 4 Listopada 201213 l 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty: Grzesiek, wybieracie się jakąś większą ekipą z klubu?
Opublikowano 4 Listopada 201213 l wiesz co nie wiem czy z klubu, ale powiem Ci, że na pewno...pewna paczka co zjawia się tuningami pojedzie a ja z nimi:wink: jak będzie tak daleko to się zgadamy
Opublikowano 4 Listopada 201213 l spoko też bym chetnie wyskoczyl, ale sporo czasu jeszcze zostało... tak jak mówisz, planować można
Opublikowano 4 Listopada 201213 l 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty: Grzesiek, wybieracie się jakąś większą ekipą z klubu? Ja też bym pojechał ale do tego czasu jeszcze kupa czasu
Opublikowano 4 Listopada 201213 l dokładnie...muszę odejść na chwilkę, bo ponoć mi się "gorzoła grzeje":kox: ...curva...wątrobo przepraszam:facepalm: wczoraj i dziś zaś