Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Luzik Artur:wink:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Turlam dropsa wczoraj przez Żory....bach lizak w Baranowicach na droge i dmuchanko.....facet do mnie ,że widzi ,że auto bez cb jadące przepisowo ,nie hamujące przed samą stacją to se pomyślał ,że prowadzi nadupany szofer :decayed:

:grin::grin:

...żory i świerklany od weekendu są tak obstawione, że nawet się nigdzie nie rozpędzam tym bardziej, że stoją w coraz to dziwnych miejscach :blink:

Opublikowano
Opublikowano

No ja wreście w domku...przy :beer:

Opublikowano

może tam jutro zawitamy do Was :wink:

Opublikowano

to bardzo mnie cieszy ta wiadomość:wink:

---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

a co do dywaników tej firmy Dywaniki samochodowe,*Kontakt - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe.

za...99 polskich dukatów...dywaniki welurowe Audi A4 B5 PFI lux-poliamid (3116407208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jakość na prawdę KOSMOS:kox: idealnie spasowane i ogólnie rzekłbym, jak ORI :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

a co do dywaników tej firmy Dywaniki samochodowe,*Kontakt - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe.

za...99 polskich dukatów...dywaniki welurowe Audi A4 B5 PFI lux-poliamid (3116407208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jakość na prawdę KOSMOS:kox: idealnie spasowane i ogólnie rzekłbym, jak ORI :decayed:

weź je jutro na spota :decayed:

Opublikowano

stare...okej:decayed:
Opublikowano

stare...okej:decayed:

jakbym był młodszy to bym wyedytował twojego posta :wink::decayed:

Opublikowano

:grin::grin: no tak...Ty staruszku:grin::grin:

:decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

jakbym był młodszy to bym wyedytował twojego posta :wink::decayed:

zresztą nie byłby to pierwszy i ostatni raz:kox::grin:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

idem :lazy:

...do jutra:hi:

Opublikowano

Turlam dropsa wczoraj przez Żory....bach lizak w Baranowicach na droge i dmuchanko.....facet do mnie ,że widzi ,że auto bez cb jadące przepisowo ,nie hamujące przed samą stacją to se pomyślał ,że prowadzi nadupany szofer :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Potwierdzam to co napisał Polko, dywaniki PFI LUX godne polecenia :wink:

Opublikowano

Potwierdzam to co napisał Polko, dywaniki PFI LUX godne polecenia :wink:

u mnie jeździły kilka lat - w sumie jakieś 5lat temu do pierwszego b6 jeszcze kupiłem bo przód musiałem zmienić na europejskie:decayed:

i przez 2lata nawet się za bardzo nie wytarły a stopery trzymały idealnie :wink: