Opublikowano 12 Czerwca 201313 l i co z furą ? wygląda ok póki co nic nie znalazłem, furka jest brudna ale większe wgniotki bym zauważył czyli jeśli w ogóle to muszą być malutkie ufff
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l u mnie niestety nie tak różowo, dwie wgniotki jak do tej pory zauwazylem dach i klapa tylna
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l u mnie niestety nie tak różowo, dwie wgniotki jak do tej pory zauwazylem dach i klapa tylna dwie? proszę Cię... turzol ma 80...
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Jutro jakieś żeberko? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Jutro jakieś żeberko?Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 nie ma sprawy, jestem po treningu bokserskim, chętnie popróbuje na Tobie, może uda mi się złamać Tobie jakieś żeberko
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Pany jezdzi moze ktos z Was do Wrocławia z okolic Katowic ? potrzebuje transportu mojej d*py w nastepny czwartek, pora obojetna , zostawiam auto w MG i potrzebuje sie dostac do Wro
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Panowie na ktoś dostęp do Elsy. chodzi mi o schematy elektryczne i opis biegunów w kostkach
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Na dobranoc > Girls Around The World | Erotic Dubstep on Vimeo
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l a ja w czwartek znowu na Niemcy cisne, ale tym razem nie do roboty... najwcześniej na jakimś spocie pojawie się za jakieś 5 tyg a co z Zatorem nie jedziesz ??
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l a ja w czwartek znowu na Niemcy cisne, ale tym razem nie do roboty... najwcześniej na jakimś spocie pojawie się za jakieś 5 tyg a co z Zatorem nie jedziesz ?? Teraz ogólnie mam 2 tygodnie wolnego, ale jade na tydzien do rodziny i przy okazji odwiedzić znajomych, przyjade w czwartek za tydzień przed Zatorem :naughty: ...a po weekendzie rozpusty i pijanstwa w doborowym towarzystwie znowu do roboty na 3 tyg
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l a ja w czwartek znowu na Niemcy cisne, ale tym razem nie do roboty... najwcześniej na jakimś spocie pojawie się za jakieś 5 tyg a co z Zatorem nie jedziesz ?? Teraz ogólnie mam 2 tygodnie wolnego, ale jade na tydzien do rodziny i przy okazji odwiedzić znajomych, przyjade w czwartek za tydzień przed Zatorem :naughty: ...a po weekendzie rozpusty i pijanstwa w doborowym towarzystwie znowu do roboty na 3 tyg no bo już myślałem że Ci Zator nie pyknie
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l a ja w czwartek znowu na Niemcy cisne, ale tym razem nie do roboty... najwcześniej na jakimś spocie pojawie się za jakieś 5 tyg a co z Zatorem nie jedziesz ?? Teraz ogólnie mam 2 tygodnie wolnego, ale jade na tydzien do rodziny i przy okazji odwiedzić znajomych, przyjade w czwartek za tydzień przed Zatorem :naughty: ...a po weekendzie rozpusty i pijanstwa w doborowym towarzystwie znowu do roboty na 3 tyg no bo już myślałem że Ci Zator nie pyknie Pyknie jedyna opcja, żebym nie dojechał na Zator, jest taka że musiałby audik w dojczach klęknąć, w co nie wierze