Opublikowano 11 Lipca 201313 l jesli ktos chetny http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Coś tam wczoraj miał za czerwonego bolida z czarną lotką na placu Ty się ani nie przyznowej żeś jechoł i nie stanął A coś mi się właśnie wydawało że to Ty.
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Coś tam wczoraj miał za czerwonego bolida z czarną lotką na placu Ty się ani nie przyznowej żeś jechoł i nie stanął A coś mi się właśnie wydawało że to Ty. Bez zaproszenia to jak bez kultury
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Coś tam wczoraj miał za czerwonego bolida z czarną lotką na placu Ty się ani nie przyznowej żeś jechoł i nie stanął A coś mi się właśnie wydawało że to Ty. Bez zaproszenia to jak bez kultury No to teraz nie wiem co Ci powiedzieć
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Coś tam wczoraj miał za czerwonego bolida z czarną lotką na placu Ty się ani nie przyznowej żeś jechoł i nie stanął A coś mi się właśnie wydawało że to Ty. Bez zaproszenia to jak bez kultury No to teraz nie wiem co Ci powiedzieć Że masz piwo i mam wpaść na grila
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Coś tam wczoraj miał za czerwonego bolida z czarną lotką na placu Ty się ani nie przyznowej żeś jechoł i nie stanął A coś mi się właśnie wydawało że to Ty. Bez zaproszenia to jak bez kultury No to teraz nie wiem co Ci powiedzieć Że masz piwo i mam wpaść na grila Przenosimy dzisiejszego spota ?
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Ale to było wczoraj A tak na prawdę ,mamy z żoną mały jubileusz i będziemy w Szałasie na rybce
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Piter zdzwońmy sie do godziny ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- Teoretycznie 19-20...w tych godz. będę ....potem muszę być w pracy...