Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja mogę stanąć z Damianem :wink:

Sony Xperia

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 732,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekaw jestem...:wink:..co to dzisiaj będzie....ile osób wstawi jutro w komis swoje heble :decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano
Ciekaw jestem...:wink:..co to dzisiaj będzie....ile osób wstawi jutro w komis swoje heble :decayed:

Zaraz po Tobie wstawimy :decayed:

Opublikowano
będzie ktoś jutro? potrzebuje pomocy a mianowicie kogoś z vagiem co by mi aktywował radio na fisie :wink:

Pane takie rzeczy są w b5 .:wink:...,Ty sie nie przyznawaj ,że tego jeszcze nie masz....:decayed:

Tez wpadne :wink:....... a ...i żeby nie było przepychanek.......pierwszy upalam c6 tdi :dance:

---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ----------

:hi:

nie mam bo radio było nie ori i nie było kabelków do cana. Wczoraj ogarnąłęm to , dołożyłem kabelki, radio ładnie się poświetla, gaśnie po zapłonie ale żeby fis szedł to potrzeba vcds a mój polski vag tego nie ogarnia:kwasny:

Opublikowano

Ja tam nie mam zamiaru sie gonić....nie będę Was irytował i .......pasa przed nosem blokował :decayed:

---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

Jestem statecznym starszym panem

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

:polew:

---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ----------

będzie ktoś jutro? potrzebuje pomocy a mianowicie kogoś z vagiem co by mi aktywował radio na fisie :wink:

Pane takie rzeczy są w b5 .:wink:...,Ty sie nie przyznawaj ,że tego jeszcze nie masz....:decayed:

Tez wpadne :wink:....... a ...i żeby nie było przepychanek.......pierwszy upalam c6 tdi :dance:

---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ----------

nie mam bo radio było nie ori i nie było kabelków do cana. Wczoraj ogarnąłęm to , dołożyłem kabelki, radio ładnie się poświetla, gaśnie po zapłonie ale żeby fis szedł to potrzeba vcds a mój polski vag tego nie ogarnia:kwasny:

:wink:

Opublikowano

:hi: to przyjade

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalk now Free

Opublikowano

to co pany weźmiesz ktoś kompa i mi to ogarnie?:wink:

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

weźmie:grin::grin:

Opublikowano

siemaneczko Panowie po małej przerwie :hi:

Opublikowano

Bawarczykiem już śmigasz ? :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Ehh a jakie upalanie? To jest spokojne rodzinne autko:-) i jeszcze nie wszystko porobione... :-P

Opublikowano
Opublikowano

Siema :D

Ja wlaśnie wrocilem z roboty.

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano

Dzięki Panowie za spota :wink:.

Opublikowano

czy ja jestem taki brzydki że pouciekaliście? :grin:

Opublikowano
Ehh a jakie upalanie? To jest spokojne rodzinne autko:-) i jeszcze nie wszystko porobione... :-P

Nawet Ci to jedzie :thumbup1:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Spoty są od 19ej, a dziś pizgało i niezbyt mi się chciało marznąć :wink:

Opublikowano

Nawet Ci to jedzie :thumbup1:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Spoty są od 19ej, a dziś pizgało i niezbyt mi się chciało marznąć :wink:

Dzięki, zobaczymy co przyniesie nowy rok :-D może, jak wyczuje auto pójdzie mi lepiej :-)

Opublikowano

Rzucałeś monetą......spadła na kant i postanowiłeś się przywitać ? :decayed:

---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Kuźwa widzieli pewnie Twój ryjek wśród moich znajomych na fb i przez to dzisiaj było krótko na spocie. :wink:......:grin: ....hehe

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Dzięki za spota.....Damian .....dzięki za podwózkę :wink: ....c6 poupalane......kolejne autko na liście ....,której właściciel nigdy więcej tego błędu nie popełni :polew:

Opublikowano

[/color]Dzięki za spota.....Damian .....dzięki za podwózkę :wink: ....c6 poupalane......kolejne autko na liście ....,której właściciel nigdy więcej tego błędu nie popełni :polew:

Również dzięki :-) Ani jutro niema wiec szanse na spota rosną :-)