miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mam 2 bochenki, w łikend przekażę Arturowi a na kolejnym spocie on Tobie Niestety nie da rady wcześniej bo w radomsku stoję Spoko ale ten łikend to popraw bo wpadnie siemian i Ci go poprawi Dzięki za spota Wszystkim Tomasz jak zderzaki w B8 całe to w przyszły czwartek ja spróbuję nad nimi "popracować"
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Mironek znów chlał i był wożony swoim B8 ...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mam 2 bochenki, w łikend przekażę Arturowi a na kolejnym spocie on Tobie Niestety nie da rady wcześniej bo w radomsku stoję Spoko ale ten łikend to popraw bo wpadnie siemian i Ci go poprawi Dzięki za spota Wszystkim Tomasz jak zderzaki w B8 całe to w przyszły czwartek ja spróbuję nad nimi "popracować" No właśnie nie do końca i dlatego jechałem jak niżej: Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 walcie póki seria na aucie szkoda nawet serii Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 dokładnie - już nie dostanie bo mi wtryski zapiekł
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 dokładnie - już nie dostanie bo mi wtryski zapiekł Teraz taki mądry jesteś a tak całą drogę mówiłeś że się w 7l na 100km mieścisz to jak doszedłem do 120 i było 10 to mi się głupio zrobiło [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:21_________________________________________________Nie musiałeś tyle razy tego powtarzać, zrozumiałem aluzję
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Uuuu to nie ma lipy :oklaski: na 2-ce to i tak niezły wynik
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kurcze ale furka chyba będę musiał jakiegoś dzieciaka sprzedać Uuuu to nie ma lipy :oklaski: na 2-ce to i tak niezły wynik To była szóstka[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:29_________________________________________________ale
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie: Ufff a już myślałem ,że tylko mój się długo rozpędza
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie: Ufff a już myślałem ,że tylko mój się długo rozpędza Nie przejmuj się Twojego nic i nikt nie pobije
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 O kurde a nasz prezes zapomniał listę zrobić na dzisiaj? Chyba że już ten trend umarł :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________Dobra Pany, spadam spać bo jutro muszę wcześnie wstać więc dobrej nocy
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Wzajemnie też uciekam do wyrka Daniel teraz to normalnie widzi ,że bez listy większa frekwencja jak z nią .
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 E nie, ale jak pytalem kto bedzie to tylko ja i Grzesiek z kobietkami byliśmy pewni wiec po co robic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi