tomaszstn Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kebab w Gliwicach hehe z tym ze dojazd we własnym zakresie hehe Trzeba było śmignąć Dobry na wieczór, Panowie pomóżcie proszę mi powiedzieć czy takie felgi będą pasować do mojego auta parametry tych felg to ET 43 felgi przód 8J a tył 8,5. Zawieszenie seryjne. Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuje i pozdrawiam. Nie napisałeś rozmiaru ale reszta pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kebab w Gliwicach hehe z tym ze dojazd we własnym zakresie hehe Trzeba było śmignąć Dobry na wieczór, Panowie pomóżcie proszę mi powiedzieć czy takie felgi będą pasować do mojego auta parametry tych felg to ET 43 felgi przód 8J a tył 8,5. Zawieszenie seryjne. Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuje i pozdrawiam. Nie napisałeś rozmiaru ale reszta pasi felgi 18stki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Będzie ok Dziękuje bardzo miłej nocki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Siemanko, szukam zakładu który zamontuje mi silnik do BMW 520D automat z 2011 roku (F10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Siema wszystkim z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ello dzieje su tu co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ello dzieje su tu co ? Zupełnie nic ale wszędzie jakiś zastój, wszyscy jacyś zajęci strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dobry na wieczór, Panowie mam problem mianowicie jedna soczewka w moim audi jakoś źle świeci myślałem ze to żarnik jest do d... kupiłem nowy i dalej to samo prawa strona świeci superancko a lewa masakra odcień takiego fioletu przełożyłem do innej lampy z soczewką i świeci elegancko czyżby soczewka była jakaś uszkodzona?? Jest możliwość przełożenia soczewki z innej lampy jak to wygląda dużo roboty?? A jak to wygląda z rozklejaniem lamp chciałbym wymienić sobie nowy klosz bo stary jest pęknięty i paruje. Proszę o odpowiedzi i Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2014 przez gucio88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi