Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: ileś ty ich do grobu posłał :blink: grabaż czy co ? :shocked: :shocked: :shocked::blink::polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ze niby Przemo swoich kochanków katrupi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ze niby Przemo swoich kochanków katrupi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jo tam niewiem co chwila tu ktoś pisze o swej orentacji sexualnej jo se traca ..... :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 21:27_________________________________________________aleś przydupił :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Taki z niego lovelas :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pewnie tak jest, w sumie to mu się nie dziwię. Mi coś w sprzęgle chrobocze po jego wciśnięciu, jakby jakieś kuny mi gryzły silnik :kox: . Jest to dość dziwne, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Mam tak od tygodnia, ale dzisiaj to już bardzo słychać więc bez wyjęcia skrzynie się nie obejdzie. Tak się składa, że mam komplet nowego sprzęgła do AFN z dwumasem i myślałem, że sobie go sprzedam a będę musiał to włożyć żeby sprzedać auto.

W razie czego mam dwumas dzialajacy :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 09:50_________________________________________________Gdyby nie ten wiatr to idealna pogoda żeby umyć parcha :rolleyes:
Opublikowano

W tej śnieżycy :blink:

Opublikowano

W tej śnieżycy :blink:

U mnie słonko świeci i jest +5 w słońcu :wink4:

Opublikowano

Pewnie tak jest, w sumie to mu się nie dziwię. Mi coś w sprzęgle chrobocze po jego wciśnięciu, jakby jakieś kuny mi gryzły silnik :kox: . Jest to dość dziwne, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Mam tak od tygodnia, ale dzisiaj to już bardzo słychać więc bez wyjęcia skrzynie się nie obejdzie. Tak się składa, że mam komplet nowego sprzęgła do AFN z dwumasem i myślałem, że sobie go sprzedam a będę musiał to włożyć żeby sprzedać auto.

W razie czego mam dwumas dzialajacy :naughty:

Ja też mam w szafie działającego dwumasa :wink4: .

Kto jutro będzie na spocie?

Opublikowano

ja nie wiem jeszcze

nie wiem co z moim heblem :gwizdanie: czy go już dostanę :sick3:

zaraz zapomnę jak się automatem jeździ :disgust:

Opublikowano

Mnie nie bedzie, zabieram moja Pania do kina :naughty:

Opublikowano

czy na film :naughty::decayed::wink4:

Opublikowano

Mnie nie bedzie, zabieram moja Pania do kina :naughty:

No to się szykuje film akcji :naughty:

albo akcja na filmie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:wink4::decayed: