Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 :polew: ileś ty ich do grobu posłał grabaż czy co ? :shocked: :polew:
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 ze niby Przemo swoich kochanków katrupi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 ze niby Przemo swoich kochanków katrupi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jo tam niewiem co chwila tu ktoś pisze o swej orentacji sexualnej jo se traca ..... :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 21:27_________________________________________________aleś przydupił :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 ze niby Przemo swoich kochanków katrupi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki z niego lovelas :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Pewnie tak jest, w sumie to mu się nie dziwię. Mi coś w sprzęgle chrobocze po jego wciśnięciu, jakby jakieś kuny mi gryzły silnik . Jest to dość dziwne, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Mam tak od tygodnia, ale dzisiaj to już bardzo słychać więc bez wyjęcia skrzynie się nie obejdzie. Tak się składa, że mam komplet nowego sprzęgła do AFN z dwumasem i myślałem, że sobie go sprzedam a będę musiał to włożyć żeby sprzedać auto. W razie czego mam dwumas dzialajacy
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 09:50_________________________________________________Gdyby nie ten wiatr to idealna pogoda żeby umyć parcha
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 W tej śnieżycy U mnie słonko świeci i jest +5 w słońcu
Pretor Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Pewnie tak jest, w sumie to mu się nie dziwię. Mi coś w sprzęgle chrobocze po jego wciśnięciu, jakby jakieś kuny mi gryzły silnik . Jest to dość dziwne, jeszcze się z czymś takim nie spotkałem. Mam tak od tygodnia, ale dzisiaj to już bardzo słychać więc bez wyjęcia skrzynie się nie obejdzie. Tak się składa, że mam komplet nowego sprzęgła do AFN z dwumasem i myślałem, że sobie go sprzedam a będę musiał to włożyć żeby sprzedać auto. W razie czego mam dwumas dzialajacy Ja też mam w szafie działającego dwumasa . Kto jutro będzie na spocie?
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja nie wiem jeszcze nie wiem co z moim heblem :gwizdanie: czy go już dostanę zaraz zapomnę jak się automatem jeździ
danielom Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja też mam w szafie działającego dwumasa . Kto jutro będzie na spocie? Mnie nie bedzie, zabieram moja Pania do kina
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja też mam w szafie działającego dwumasa . Kto jutro będzie na spocie? Mnie nie bedzie, zabieram moja Pania do kina No to się szykuje film akcji albo akcja na filmie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi