addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 zapraszamy spalimy tą chatkę w tym lesie nie takie kozaki próbowały ---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:30 ---------- Daniel będziesz jechał, bo widzę że się czaisz będzię ,weźmie Natalkę i co miałby też w domu robić ,a przy okazji przegoni klekota trochę no chyba ,że zostanie w domu i przegoni Natalkę trochę :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: Natalke to i ja bym pogonil ... :naughty::naughty: nie wolno Wam gonic zadnych Natalek :decayed: a szczegolnie Tobie... :kox: ---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:56 ---------- I po spocie w Bielsku ... Wczoraj ... Katowice... super Galerianki Dzisiaj .... Bielsko ... super miejscówka Jutro ... Żory .... MA BYĆ Frekwencja ... Pojutrze... Gliwice... super kebaby Tydzien pochytany ... Niedziela ... Zlot Leonów i M1 ... oprocz Leonow postaram sie z Mlodym zawitac na pozstałe opcje lacznie z czwartkiem
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Addassko w Twoim przypadku to bardziej skomplikowane bo masz rodzine dzieci ... mega zajebistą żone itd. itp. ... :naughty::naughty: Ja nawet rybek nie mam wiec na 7 dni tygodnia 5 moge się spotować ...
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Addassko w Twoim przypadku to bardziej skomplikowane bo masz rodzine dzieci ... mega zajebistą żone itd. itp. ... :naughty::naughty:Ja nawet rybek nie mam wiec na 7 dni tygodnia 5 moge się spotować ... ciesze sie ze niektorzy to rozumią :wink:
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 I po spocie w Bielsku ... Wczoraj ... Katowice... super Galerianki Dzisiaj .... Bielsko ... super miejscówka Jutro ... Żory .... MA BYĆ Frekwencja ... Pojutrze... Gliwice... super kebaby Tydzien pochytany ... Niedziela ... Zlot Leonów i M1 ... nieźle grafik napięty
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Coś trza robić ... tylko czemu ten brzuch tak od piwa rosnie ... :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 nooo :decayed: ja się przyłączę do tej diety
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Vodka mnie zamiata w 3 sekundy ... mówie serio po 10 piwach nic mi nie jest a po dwóch kieliszkach ... jest pawik az miło ... chyba organizm jakis niedostosowany ...
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Ja już też w domku Fajnie było, mam nadzieję że jutro w Żorach też frekwencja dopisze
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 trudno to Ty se ......................................... kakoło będziesz sączył ,a my zmrożonej vódeczki się napijemy
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Vodka mnie zamiata w 3 sekundy ... mówie serio po 10 piwach nic mi nie jest a po dwóch kieliszkach ... jest pawik az miło ... chyba organizm jakis niedostosowany ... a ja wole vodke
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no to ugadane ,młody se zupkę chmielową szuśnie ,a pozostali normalny alkohol
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Guru to jutro Ty do Żor jedziesz a ja piję co
#Przemo# Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięki za odwiedziny Panowie zapraszamy ponownie.
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięki za odwiedziny Panowie zapraszamy ponownie. ok
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no to ugadane ,młody se zupkę chmielową szuśnie ,a pozostali normalny alkohol Lekko .... tylko co mojej powiem ...
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Guru to jutro Ty do Żor jedziesz a ja piję co Hmmmm jak bym dzisiaj zdążył zamontować dokładkę z przodu
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 no to ugadane ,młody se zupkę chmielową szuśnie ,a pozostali normalny alkohol Lekko .... tylko co mojej powiem ... że jedziesz k...... zwiedzać muzeum lotnictwa
Rekomendowane odpowiedzi