tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Guru to jutro Ty do Żor jedziesz a ja piję co Hmmmm jak bym dzisiaj zdążył zamontować dokładkę z przodu To już zaczynaj montaż do rana się wyrobisz
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Ja tez mam dokładke do zamontowania i brak chęci ... a trza by dupsko ruszyć bo kasa wydana i leży na szafie ... :whistling: A co do mojej to mam luz ... wie że sie nonm stop szlajam po spotach ...
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Guru to jutro Ty do Żor jedziesz a ja piję co Hmmmm jak bym dzisiaj zdążył zamontować dokładkę z przodu To już zaczynaj montaż do rana się wyrobisz No no
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jutro po pracy ogarniesz tą dokładkę Najpierw muszę ogarnąć zderzak żeby ogarnąć dokładkę bo samo założenie dokładki to 5 minut ale ze zderzakiem będzie trochę zabawy
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dasz radę ---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 21:00 ---------- wierzę w Ciebie
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jutro po pracy ogarniesz tą dokładkę Najpierw muszę ogarnąć zderzak żeby ogarnąć dokładkę bo samo założenie dokładki to 5 minut ale ze zderzakiem będzie trochę zabawy Ja swój przedni też musze spasować to może zrobimy jutro 2 ,masz jakis podjazd /najazd ?
danielom Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Dzieki wszystkim za miłe słowa :wink:Bałem sie tego, co tu ujrze a tu mega miło Dzieki za spota
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jutro po pracy ogarniesz tą dokładkę Najpierw muszę ogarnąć zderzak żeby ogarnąć dokładkę bo samo założenie dokładki to 5 minut ale ze zderzakiem będzie trochę zabawy Ja swój przedni też musze spasować to może zrobimy jutro 2 ,masz jakis podjazd /najazd ? Ja ze spasowaniem nie mam problemu tylko muszę go "ponaciągać" po spotkaniu z zającem
tomaszstn Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Dzieki wszystkim za miłe słowa :wink:Bałem sie tego, co tu ujrze a tu mega miło Dzieki za spota Daniel, przecież to wszystko żarty
danielom Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 [/color] Daniel będziesz jechał' date=' bo widzę że się czaisz [/quote'] będzię ,weźmie Natalkę i co miałby też w domu robić ,a przy okazji przegoni klekota trochę no chyba ,że zostanie w domu i przegoni Natalkę trochę :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: 1 opcja az nadto a 2 musi poczekać ---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:27 ---------- Oj tam oj tam moje wina że ma miłą i ładna dziewczyne ... :banan: :naughty:
danielom Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Jakbym miał taką możliwość to wybrałbym opcję nr 2 Kto to mówi :polew:
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 jutro po pracy ogarniesz tą dokładkę Najpierw muszę ogarnąć zderzak żeby ogarnąć dokładkę bo samo założenie dokładki to 5 minut ale ze zderzakiem będzie trochę zabawy Ja swój przedni też musze spasować to może zrobimy jutro 2 ,masz jakis podjazd /najazd ? Ja ze spasowaniem nie mam problemu tylko muszę go "ponaciągać" po spotkaniu z zającem no to tylko 1 trzeba by spasować ......zdzwonimy sie jutro
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 jutro po pracy ogarniesz tą dokładkę Najpierw muszę ogarnąć zderzak żeby ogarnąć dokładkę bo samo założenie dokładki to 5 minut ale ze zderzakiem będzie trochę zabawy Ja swój przedni też musze spasować to może zrobimy jutro 2 ,masz jakis podjazd /najazd ? Ja ze spasowaniem nie mam problemu tylko muszę go "ponaciągać" po spotkaniu z zającem no to tylko 1 trzeba by spasować ......zdzwonimy sie jutro Nie ma problemu tylko nie mam garażu, kanału itd ---------- Post added at 07:14 ---------- Previous post was at 07:12 ---------- Siema tak w ogóle
danielom Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Seves, mam nadzieje ze wpadniesz dziś
Rekomendowane odpowiedzi