Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Siemanko Widzę że frekwencja spora, Mario dzięki wielkie za chęci ale jak masz tyle się wracać to bez sensu, nie będę Cię ciągał. W sumie to jak lakiernik się wyrobi to przyjadę moim ale dzisiaj jeszcze nie wiem. Będę wiedział jutro około 17.00-18.00 Spoko jeszcze nie wiem czy sie bede wracał ... pochytamy to jutro tak żeby było dobrze ... i tak musze do ciebie wpasc z szkiełkiem wiec spoko jak nie odbierzesz auta i glut nie pojedzie to wpadam po ciebie...
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz. No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ... dobra młody chyba mnie przekonałeś na przejażdzę tym twoim niby A4 więc pojadę
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz. No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ... dobra młody chyba mnie przekonałeś na przejażdzę tym twoim niby A4 więc pojadę No to elegancko tylko .... kurfa czemu je musze byc kierowcą .... mozna by popifkowac elagancko ..
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario, właśnie wpadłem na super pomysł My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario, właśnie wpadłem na super pomysł My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie Wiesz ja chyba nie pojade przez gliwice i biore tylko dimana ... :polew::polew:
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario, właśnie wpadłem na super pomysł My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie :polew::polew: :nabijasie:
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario, właśnie wpadłem na super pomysł My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie Wiesz ja chyba nie pojade przez gliwice i biore tylko dimana ... :polew::polew: co za świnia dzwoniłem do Guru i będzie wiedział dopiero jutro
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario, właśnie wpadłem na super pomysł My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie Wiesz ja chyba nie pojade przez gliwice i biore tylko dimana ... :polew::polew: co za świnia dzwoniłem do Guru i będzie wiedział dopiero jutro całe szczęście
#Przemo# Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ---------- Ja powinienem być Nie no jak gargamel będzie to smerfów nie może zabraknąć. Dam znać jutro czy mi się uda przyjechać
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ...
#Przemo# Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila Na grila to wpadajcie dzisiaj do nałęża póki pogoda dopisuje
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling:
#Przemo# Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling: Do kogo to teraz było? Bo chyba nas obu wtedy nie było? :grin:
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling: Do kogo to teraz było? Bo chyba nas obu wtedy nie było? :grin: Tego nikt nie pamieta ... był sam chyba wtedy .. :decayed::decayed:
hubtychy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja bym chętnie wpadł ale niestety przez najbliższe kilka tygodni odpadam z jakichkolwiek spotów Praca po minimum 12h dziennie Dziś jedynie fartem skończyłem po 5h bo zabrakło materiału
#Przemo# Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling: Do kogo to teraz było? Bo chyba nas obu wtedy nie było? :grin: Tego nikt nie pamieta ... był sam chyba wtedy .. :decayed::decayed: Tak to musiało być
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jutro wielki spot ... Zabieram aparacik i robimy foty do albumu rodzinnego ...
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jutro wielki spot ... Zabieram aparacik i robimy foty do albumu rodzinnego ... Oby zas kazdy zapowiadający sie, nie odpadł. Co do aparatu, pewnie ze zabierz chociaz ma padać wiec pewnie szczególnie nie będzie.
Rekomendowane odpowiedzi