Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko :hi:

Widzę że frekwencja spora, Mario dzięki wielkie za chęci ale jak masz tyle się wracać to bez sensu, nie będę Cię ciągał. W sumie to jak lakiernik się wyrobi to przyjadę moim :decayed: ale dzisiaj jeszcze nie wiem. Będę wiedział jutro około 17.00-18.00 :naughty:

Spoko jeszcze nie wiem czy sie bede wracał ... pochytamy to jutro tak żeby było dobrze ... i tak musze do ciebie wpasc z szkiełkiem wiec spoko jak nie odbierzesz auta i glut nie pojedzie to wpadam po ciebie...:wink:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:banan: Mario jesteś wielki :decayed:
Opublikowano
Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... :naughty:

Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila :naughty:

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ----------

No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu :decayed:

Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu :naughty:

Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 :naughty:

Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest :polew:

Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz.

No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... :decayed: Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... :wink: który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ... :naughty:

dobra młody chyba mnie przekonałeś na przejażdzę tym twoim niby A4 :whistling: więc pojadę :naughty:

Opublikowano

Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila :naughty:

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ----------

No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu :decayed:

Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu :naughty:

Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 :naughty:

Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest :polew:

Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz.

No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... :decayed: Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... :wink: który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ... :naughty:

dobra młody chyba mnie przekonałeś na przejażdzę tym twoim niby A4 :whistling: więc pojadę :naughty:

No to elegancko tylko .... kurfa czemu je musze byc kierowcą .... mozna by popifkowac elagancko .. :decayed:

Opublikowano

Mario, właśnie wpadłem na super pomysł :naughty: My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie :polew:

Opublikowano
Mario, właśnie wpadłem na super pomysł :naughty: My z Dimanem będziemy pić piwko i Ci powiemy czy smakuje czy nie :polew:

Wiesz ja chyba nie pojade przez gliwice i biore tylko dimana ... :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew: :nabijasie::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Wiesz ja chyba nie pojade przez gliwice i biore tylko dimana ... :polew::polew::polew::polew::polew:

co za świnia :grin: dzwoniłem do Guru i będzie wiedział dopiero jutro

Opublikowano

co za świnia :grin: dzwoniłem do Guru i będzie wiedział dopiero jutro

całe szczęście :decayed:

Opublikowano

:hi:

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

Ja powinienem być :wink:

Nie no jak gargamel będzie to smerfów nie może zabraknąć. :decayed:

Dam znać jutro czy mi się uda przyjechać

Opublikowano

Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... :decayed:

Opublikowano

Na grila to wpadajcie dzisiaj do nałęża póki pogoda dopisuje :decayed:

Opublikowano

Ty sie nie witaj tylko jutro wpadaj ... danielom ponoć jutro stawia po browarku ... :decayed:

Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling::whistling:

Opublikowano

Jak stawiałem browara to zagrałeś w kule i nie przyjechałeś :whistling::whistling:

Do kogo to teraz było? Bo chyba nas obu wtedy nie było?

:grin::grin:

Opublikowano

Można przywyknąć :polew::polew:

Opublikowano

Tego nikt nie pamieta ... był sam chyba wtedy .. :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Ja bym chętnie wpadł ale niestety przez najbliższe kilka tygodni odpadam z jakichkolwiek spotów :kwasny:

Praca po minimum 12h dziennie :facepalm:

Dziś jedynie fartem skończyłem po 5h bo zabrakło materiału :polew:

Opublikowano

Tego nikt nie pamieta ... był sam chyba wtedy .. :decayed::decayed::decayed::decayed:

Tak to musiało być :decayed:

Opublikowano

Jutro wielki spot ... :decayed: Zabieram aparacik i robimy foty do albumu rodzinnego ... :decayed:

Opublikowano
Jutro wielki spot ... :decayed: Zabieram aparacik i robimy foty do albumu rodzinnego ... :decayed:

Oby zas kazdy zapowiadający sie, nie odpadł. Co do aparatu, pewnie ze zabierz chociaz ma padać wiec pewnie szczególnie nie będzie.