Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Byłem, nikogo nie było - Że tak powiem jak w Rybniku A byłeś chociaż raz w Rybniku na spocie ciekawe Chyba nie, bo nie odpisał temat zmienił czyli na bank nie był a tu "mądruje" na pewno jest tak jak mówisz
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Będę jechał w przyszłym tygodniu do McCleaner-a chce ktoś coś? W środę tam co nie co zamawiałem...
Kuna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mhm, ja jadę kupić sobie coś do felg, do plastików w środku + do zewnątrz jakiś wosk w płynie (do nabłyszczania) no i pare ściereczek
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mhm, ja jadę kupić sobie coś do felg, do plastików w środku + do zewnątrz jakiś wosk w płynie (do nabłyszczania) no i pare ściereczek To 300zł nie Twoje
Kuna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Aż tak dużo? z 30zł do felg z 20zł do środka i z 30 jakiś wosk. No to koło 100zł nie moje
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Aż tak dużo? z 30zł do felg z 20zł do środka i z 30 jakiś wosk. No to koło 100zł nie moje To same próbki chcesz
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wejdź ma mrcleaner.pl i sprawdź sobie ceny...
Kuna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Expert MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Expert MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Expert MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Expert + jakieś ściereczki ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- W sumie 140zł
danielom Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 co robie ? k**wa facet, nie kazdy ma po 100zł czy wiecej na jeden srodek. Zawsze lepiej czymś nieco gorszym niz wcale czy sie myle?
Kuna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Hammer, wiesz ja nawet garażu nie mam, auto myje zazwyczaj na myjce ciśnieniowej. Chce żeby było tylko w miarę czysto. A wiesz o czym pamiętam że na woskowanie mnie zaprosiłeś
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Hammer, wiesz ja nawet garażu nie mam, auto myje zazwyczaj na myjce ciśnieniowej. Chce żeby było tylko w miarę czysto. A wiesz o czym pamiętam że na woskowanie mnie zaprosiłeś No spoko spoko, ale są środki droższe lepsze i wydajniejsze zawsze można w kilka osób kupić i się podzielić a na woskowanie wpadaj tylko daj wcześniej znać
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 co robie ? k**wa facet, nie kazdy ma po 100zł czy wiecej na jeden srodek. Zawsze lepiej czymś nieco gorszym niz wcale czy sie myle? W sumie tak, ale jak ten tańszy wpierdoli Ci lakier albo zmyje wosk który wcześniej 2h nakładałeś to ma to sens czy się mylę?
danielom Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nie no masz zdecydowanie racje, przeciez wiesz że jakbym miał pytać kogoś o porade w tej sprawie, to tylko Ciebie, ale mysle, że sam juz doszedleś do wysokiego poziomu w kosmetykach i te nizej Ci nie podchodza, mimo że chyba nie zniszcza lakieru, a moze dadza slabszy efekt?
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja od razu też wszystkiego nie wiedziałem, kupiłem za 200zł kosmetyków z megsa, a później sprzedawałem bo okazało się że są lepsze i nawet tańsze rzeczy. Ciężko mi powiedzieć jaki będzie efekt, coś to na pewno da ale uważałbym że stosowaniem.
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Teraz jestem na uczelni i piszę z tel. i nie bardzo mogę podać linkow co ja bym polecił.
Rekomendowane odpowiedzi