Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kurwości, skrzynia wyjęta i sie okazuje że sprzeglo cale :kwasny: szalu ni ma ale szlo jeszcze jeździc, wiec z czego te terkotanie :kwasny:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 727,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurwości, skrzynia wyjęta i sie okazuje że sprzeglo cale :kwasny: szalu ni ma ale szlo jeszcze jeździc, wiec z czego te terkotanie :kwasny:

Ałć :whistling:

Opublikowano

może masz przeguby zdupcone :decayed:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

Ale to multitronik się pie..oli??!!!

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Daniel sprawdź czy masz luzy na sprężynach w tarczy, jak nią potrzęsiesz czy je słychać i sprawdź czy tulejka wieloklinu tarczy ma luz. Mi w B5 pod koniec terkotało, po wymianie tarczy ok.

Opublikowano

wał ukręca i korby krzywią od tego softu:decayed:

:hi::hi:

Opublikowano
:hi: Chyba dzisiaj nie dojadę na spota ,awaria rozwaliło mi wąż od wspomagania :evil2:
Opublikowano
:hi: Chyba dzisiaj nie dojadę na spota ,awaria rozwaliło mi wąż od wspomagania :evil2:

I tak nikogo ma nie być...

Opublikowano

Teraz czytam na Onecie że jest duże prawdopodobieństwo wystąpienia burz z gradem , to może lepiej sobie darować , i auto mieć w garażu.:shock3:

Opublikowano
Teraz czytam na Onecie że jest duże prawdopodobieństwo wystąpienia burz z gradem , to może lepiej sobie darować , i auto mieć w garażu.:shock3:

Tak zrobimy :thumbup1:

Opublikowano

myślisz ,że on te kunie wykorzystuje wogóle :decayed:

Opublikowano

hmm...a właśnie chciałem jechać ale jak nikogo nie będzie to chyba se daruję...

---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ----------

myślisz ,że on te kunie wykorzystuje wogóle :decayed:

:whistling:

miota nim jak szatan:evil2:

:decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

no to znaczy, że nikogo nie będzie??:wink:

---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

Qrczin, no cóż jak nikogo nie będzie...no to jadę na jakąś pizze z Moją Żonką:decayed:

Opublikowano

przetrenuj ją :naughty::kox: ,a nie tam jakieś żarełko :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Hej , ja wpadłem na spota ale nikogo nie było więc pozbierałem sie bo ide na noc.

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

Czlowieczku, moje sprzeglo kosztuje 500zl nowe wiec nie marudz :decayed:

Daniel sprawdź czy masz luzy na sprężynach w tarczy, jak nią potrzęsiesz czy je słychać i sprawdź czy tulejka wieloklinu tarczy ma luz. Mi w B5 pod koniec terkotało, po wymianie tarczy ok.

Mialem luzy na sprezynach ale wrzucone nowe WX i dalej coś slychać, pozostaje jeszcze olej, jak nie to, to pewnie ktores lozysko. Czyzby szykuje sie swap na 6 bieg 2.5 tdi :mysli:

ZAbawne :kox:

Doszly jeszcze wtryski 216' a teraz sprzeglo AWX :kox:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

Czlowieczku, moje sprzeglo kosztuje 500zl nowe wiec nie marudz :decayed:

Sprzęgło wymienione i dalej terkota a licznik bije ale nie martw się te kosiarki już tak mają :grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poza tym ze cos terkocze to teraz bierze przy samej zoli i dziala leciutko wiec wymiana na pozytyw :decayed: