Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 725,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
:hi: Dziękuję wszystkim za życzenia :cheesy:
Opublikowano
Opublikowano

Klubowe te na foli. Więc tak

Kuna 2 szt

Daniel 2szt

Przemo 2szt

Artur 2 szt

Seves 2 sztuki. Czyli w sumie 10 szt. + 5zł wysyłka więc zamówię wieczorkiem i kasę przeleje. :wink:

Opublikowano

Kuna 2 szt

Daniel 2szt

Przemo 2szt

Artur 2 szt

Seves 2 sztuki. Czyli w sumie 10 szt. + 5zł wysyłka więc zamówię wieczorkiem i kasę przeleje. :wink:

podziękował :hi:

mam nadz że to nie problem i kasę mogę dać Ci przy okazji

Kuna ale serio pytam o jakie naklejki chodzi? :P a4-klub? jakie wymiary?

sorry ale nie śledziłem wątku wcześniej a nie wiem czy w ogóle była tu o tym mowa czy np na spocie nie rozmawialiście więc nawet nie szukam :kwasny:

Opublikowano

Kuna 2 szt

Daniel 2szt

Przemo 2szt

Artur 2 szt

podziękował :hi:

mam nadz że to nie problem i kasę mogę dać Ci przy okazji

Kuna ale serio pytam o jakie naklejki chodzi? :P a4-klub? jakie wymiary?

sorry ale nie śledziłem wątku wcześniej a nie wiem czy w ogóle była tu o tym mowa czy np na spocie nie rozmawialiście więc nawet nie szukam :kwasny:

No mam nadzieję że te małe co na tylnych bocznych szybach widziałem :decayed:

odbiorę je na spocie i od razu się rozliczymy

Opublikowano

ja też mam nadz że chodzi o te małe, bo jedną mam na tylnej szybie i jest idealna :wink: po prostu nakleiłem ją jak była a potem mi ktoś podpowiedział że możnabyło lepiej jąobciąć dookoła:decayed:

Opublikowano
ja też mam nadz że chodzi o te małe, bo jedną mam na tylnej szybie i jest idealna :wink: po prostu nakleiłem ją jak była a potem mi ktoś podpowiedział że możnabyło lepiej jąobciąć dookoła:decayed:

ja tak mam i bardzo ładnie wygląda...zresztą w wątku mego auta możesz se looknąć :wink:

Opublikowano

tak te małe :) Panowie dolewacie coś do paliwa w ziemie? Do ropy, jakiś specyfik aby nie zamarzał czy coś takiego? :whistling:

Opublikowano

Grzesiek ja wiem jak to wygląda bo u nie jednego chłopaka to oglądałem i zdecydowanie lepiej ją wyciąć na kształt "s-line" niż nakleić cały prostokąt jak ja zrobiłem :decayed:

tak te małe :) Panowie dolewacie coś do paliwa w ziemie? Do ropy, jakiś specyfik aby nie zamarzał czy coś takiego? :whistling:

Kuna my w firmie kupujemy jakis dodatke i przed zapowiadanymi wiekszymi mrozami dolewamy do furek :wink: takie pół litrowe opakowanie starcza na jakieś 10-20baków a kosztuje chyba ze 30pln także grosze - tylko najważniejszego nie pamiętam jak sie nazywa haha cos diesel protection i na pewno można dostać na statiolu :wink:

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

.

.

.

.

.

Chlopaki Kolega ma prośbę, nie pojedzie któs gdzieś przez świerklany? podobno niedaleko mercedesa w świerklanach

Cytuję Kolegę ryba85 :

"chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515

AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej."

Opublikowano
Grzesiek ja wiem jak to wygląda bo u nie jednego chłopaka to oglądałem i zdecydowanie lepiej ją wyciąć na kształt "s-line" niż nakleić cały prostokąt jak ja zrobiłem :decayed:

Kuna my w firmie kupujemy jakis dodatke i przed zapowiadanymi wiekszymi mrozami dolewamy do furek :wink: takie pół litrowe opakowanie starcza na jakieś 10-20baków a kosztuje chyba ze 30pln także grosze - tylko najważniejszego nie pamiętam jak sie nazywa haha cos diesel protection i na pewno można dostać na statiolu :wink:

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

.

.

.

.

.

Chlopaki Kolega ma prośbę, nie pojedzie któs gdzieś przez świerklany? podobno niedaleko mercedesa w świerklanach

Cytuję Kolegę ryba85 :

"chłopaki mogł by mi ktos sprawdzic w jakim stanie sa drzwi które ma jakis gosciu z Rybnika do sprzedania?moze ktos mieszka nie daleko.to jest jego nr tel.606110515

AUDI A4 B5 SEDAN Drzwi lewe przednie LY7L idealne (2819759550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej."

wporzo ale może jakiś dokładniejszy adres ?? :wink:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

bo ja codziennie tam jeżdzę :decayed: koło merca:wink:

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

bo gmina świerklany ma około 11 500 osób dzieląc to na 3 wsie świeklany górne, dolne i jankowice to 3500 na wieś:decayed:

Opublikowano

Grzesiek co to na Ciebie, licząc 10os na minutę bo lekko tak obrobisz zajmie Ci to max 350min czyli niecałe 6h :decayed:

3wsie to max w 3dni :grin:

nie no napisałem PW do kolegi żeby sie odezwał bezpośrednio do Ciebie ;)

Opublikowano

Jak jadę do roboty do swd to tylko herbatkę z rana i sikam do baku ....,

a jak w dalszą trasę to kawkę i reszta j/w :polew::polew::polew:

Co Ty zaś synek kombinujesz przy tym heblu....chcesz by Ci to przestało jeździć ?......masakra...... kupił audi i kmini co zdupcyć ....:facepalm:

Kupujesz zupe na stacji i w drogę!

Przy obecnych mrozach :polew: będzie bida by lody ŚNIEŻKI się nie stopiły w bagażniku :polew:

Opublikowano

Jak jadę do roboty do swd to tylko herbatkę z rana i sikam do baku ....,

a jak w dalszą trasę to kawkę i reszta j/w :polew::polew::polew:

Co Ty zaś synek kombinujesz przy tym heblu....chcesz by Ci to przestało jeździć ?......masakra...... kupił audi i kmini co zdupcyć ....:facepalm:

Kupujesz zupe na stacji i w drogę!

Przy obecnych mrozach :polew: będzie bida by lody ŚNIEŻKI się nie stopiły w bagażniku :polew:

i polecam vpover/verva lub jaki ultimate i styknie
Opublikowano
  • Autor

ja leje skydd do ropy i niech mi tu zaden nie pier**li, ze paliwo z naszych stacji nie moze przymarznac w filtrze, przezywalem to w zeszlym roku. :wink:

Opublikowano
Opublikowano

Ja do poprzedniej fury też lałem Skydda, polecam.

Teraz nic nie dolewam :hi:i oby tak zostało :decayed:

Opublikowano
ja leje skydd do ropy i niech mi tu zaden nie pier**li, ze paliwo z naszych stacji nie moze przymarznac w filtrze, przezywalem to w zeszlym roku. :wink:

dokładnie - przy -20 czy -30 może się wydarzyć na dowolnej stacji.. Tak jak kiedyś pisałem - w stolicy zamarzło nam paliwo w sprinterze- dzień wcześniej tankowali na shellu.. Tylko że to nie stary a nowy sprinter na commonrailu :wink: stary możeby jechał :decayed: