Polko_V Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 to ja może coś pożyczę na mieście by się nie wyróżniać nie no Arturku...chociaż Ty przyjedź ałłłdi:decayed:
tomaszstn Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 no gorsza od mojej nie jest na pewno ....nie ma już gorszych Oj jest, uwierz, jest Siemanko na dzisiaj
Polko_V Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 jadem coś zszamać a potem na spota:wink:
Polko_V Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dziękujemy za spota i bardzo miłe towarzystwo... Stasiu i Diman macie świetne dzieciaki:decayed:
Matek Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 SAMOCHODY SALONOWE Wojciechowski, Seat Ibiza SALON POLSKA 1-rej..2002 - otoMoto.pl co myślicie? auto nie dla mnie
stanley Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 dzięki za spota ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Dziękujemy za spota i bardzo miłe towarzystwo...Stasiu i Diman macie świetne dzieciaki:decayed: dzięki Ale drugi raz nas tam z Alą nie wpuszczą A jakby była młodsza godzina to pewnie i Wiktor by za***rdalał jak Ala tam i z powrotem
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota ....i delegacjom za przybycie Stanley ta Wasza pannica ma charakterek po mamusi chyba......wprawiła w zakłopotanie Wiktorka
stanley Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota ....i delegacjom za przybycie Stanley ta Wasza pannica ma charakterek po mamusi chyba......wprawiła w zakłopotanie Wiktorka uj wie po kim Ona ma charakter.....
diman Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota ....i delegacjom za przybycie Stanley ta Wasza pannica ma charakterek po mamusi chyba......wprawiła w zakłopotanie Wiktorka uj wie po kim Ona ma charakter..... po mnie
stanley Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za spota ....i delegacjom za przybycie Stanley ta Wasza pannica ma charakterek po mamusi chyba......wprawiła w zakłopotanie Wiktorka uj wie po kim Ona ma charakter..... po mnie aha, jak zacznie klnąć to potwierdzi się to w 100stu %
stanley Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 już widzę te spoty w lato Małej musimy kupić kule do nogi na łańuchu taką z 10kg
tomaszstn Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Na lato to i mój może już będzie w stanie jeździć ze mną na spoty
Rekomendowane odpowiedzi