Kuna Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi A4 - DO SPRZEDANIA AUDI A4 2006R. 1.9 TDI SPROWADZONA Z NIEMIEC SAMOCHÓD W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM ,SERWISOWANY DO MAŁYCH POP czegoś takiego jeszcze nie widziałem
Mario22 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Oferta - Audi A4 - DO SPRZEDANIA AUDI A4 2006R. 1.9 TDI SPROWADZONA Z NIEMIEC SAMOCHÓD W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM ,SERWISOWANY DO MAŁYCH POPczegoś takiego jeszcze nie widziałem Sztrucel ... cos mu wyroslo na desce ...
Pretor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki za spota. Wysłane z mojego MT27i
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja już też w domku, dzięki za spocika ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- W 20 min. dojechałem, przedmuchałem trochę turbinkę
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 dzięki za szybkiego spota ,sorki ,że tak szybko ale sami widzieliście ,że maleństwo robiło się marudne więc musieliśmy się zbierać tomaszstn dzięki za pomoc w pilnowaniu mojej Emi sirred podziękował za ogarnięcie tematu zdam relację jak :hi:się to spisuje H4mm3R dzięki za zabranie gratów dla wrzosa :hi:zaś ałdi będzie szybsze,a jutro się to akurat przyda bo na Nowy Sącz śmigam a pozostałym spotowiczom dzięki za towarzystwo
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota e to może i ja dam radę wpaść z małym
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ja też...podziękuję za spota :decayed:
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota e to może i ja dam radę wpaść z małym To pewnie i stanley też wpadnie
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota e to może i ja dam radę wpaść z małym jeszcze stanley i będzie kinder spot.... sirred zawsze z młodym wpada.... ..seves z resztą też :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
diman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota e to może i ja dam radę wpaść z małym To pewnie i stanley też wpadnie no i wtedy się serio zrobi kinder spot
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 łaaa...no to pięknie się zapowiada...i ja będę...już się zapowiadam:wink:
Orzeszek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota To jeśli można to ja też się chętnie zjawię z familią A tak na marginesie dzięki za spota
tomaszstn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Artur, sama przyjemność, taka praca, fajną już masz tą małą, ja nie mogę się doczekać kiedy mój już będzie tak śmigał I tak jak mówiliśmy, może za 2 tygodnie zrobimy se rodzinnego spota To jeśli można to ja też się chętnie zjawię z familią A tak na marginesie dzięki za spota No to będzie mega zlot , na 15 aut będzie z 50 luda
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 orzeszek też ze swoją wpadnie pewnie
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 łaaa...tiry nie będą miały gdzie parkować...
Rekomendowane odpowiedzi