danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 jasne, będziemy Daniel nie przejmuj się, słyszałem, że na te PW co Miron rozsyła po klubie o darmowym piwie w Żorach to nie dużo osób odpowiada. Na razie podobno mu odpisało że przyjedzie tylko 60 osób :polew: A gdzie tak daja sam sie załapie :naughty:
#Przemo# Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 :hi: ARTUROO trzymam kciuki że tym razem jeszcze jutro tej zimy opuścisz warsztat a nie spłyniesz w wiosennym ociepleniem Ja dzisiaj przyjadę ale bez kierowcy
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 kto moze, niech bedzie z kierowca teraz jak mam już na wieczór tel. załatwiony to piszesz takie rzeczy :hi: ARTUROO trzymam kciuki że tym razem jeszcze jutro tej zimy opuścisz warsztat a nie spłyniesz w wiosennym ociepleniem Ja dzisiaj przyjadę ale bez kierowcy mam nadzieję
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 kto moze, niech bedzie z kierowca teraz jak mam już na wieczór tel. załatwiony to piszesz takie rzeczy :hi: ARTUROO trzymam kciuki że tym razem jeszcze jutro tej zimy opuścisz warsztat a nie spłyniesz w wiosennym ociepleniem Ja dzisiaj przyjadę ale bez kierowcy mam nadzieję coś taki zaskoczony ?
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 jasne, będziemy Daniel nie przejmuj się, słyszałem, że na te PW co Miron rozsyła po klubie o darmowym piwie w Żorach to nie dużo osób odpowiada. Na razie podobno mu odpisało że przyjedzie tylko 60 osób :polew: A gdzie tak daja sam sie załapie :naughty: Jakiś zajazd przy DK81 "Szałas" czy jakoś tak
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 jasne, będziemy Daniel nie przejmuj się, słyszałem, że na te PW co Miron rozsyła po klubie o darmowym piwie w Żorach to nie dużo osób odpowiada. Na razie podobno mu odpisało że przyjedzie tylko 60 osób :polew: A gdzie tak daja sam sie załapie :naughty: Jakiś zajazd przy DK81 "Szałas" czy jakoś tak jak ktoś pojedzie, to będzie widzieć grupkę "sponiewieranych" ludków
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 jasne, będziemy Daniel nie przejmuj się, słyszałem, że na te PW co Miron rozsyła po klubie o darmowym piwie w Żorach to nie dużo osób odpowiada. Na razie podobno mu odpisało że przyjedzie tylko 60 osób :polew: A gdzie tak daja sam sie załapie :naughty: Jakiś zajazd przy DK81 "Szałas" czy jakoś tak jak ktoś pojedzie, to będzie widzieć grupkę "sponiewieranych" ludków
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Guru...a Ty będziesz dzisiaj ?? Może tak może nie kto to wie
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja pierdu...ja się chciałem już zbierać, bo byłem...nie wiem czemu święcie przekonany, że to jest na 18 ...muszę przestać, to świnstwo brać :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:16_________________________________________________ Guru...a Ty będziesz dzisiaj ?? Może tak może nie kto to wie kto ma wiedzieć...TY
#Przemo# Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja dopiero wyszedłem z firmy już nie mam weny żeby gdizekolwiek jechać Takze przykro mi Panowie ja nie przyjadę
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ojojojjj...cóż, zdarza się...mi też po robocie nawet wykąpać mi się nie chce
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 kto ma wiedzieć...TY Ja nic nie wiem [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:28_________________________________________________ ojojojjj...cóż, zdarza się...mi też po robocie nawet wykąpać mi się nie chce To wszyscy mamy nadzieję, że jedziesz od razu po robocie
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 w moim przypadku tonie wskazane, pierwsza kontrola drogowa i "gliwicka" w Rybniku wita [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:29_________________________________________________ :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 heloł Wieśku [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:34_________________________________________________ Qva...jak tu wkleić zdjęcie :?:
Rekomendowane odpowiedzi