danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przemyśl to. Nie wiem czy bedzie czy nie, zawsze konczymy kolo 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przemyśl to. Nie wiem czy bedzie czy nie, zawsze konczymy kolo 23 Przecież wiem bo zawsze oprócz tego jednego razu co byłem w pracy to byłem [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 14:17_________________________________________________Zobaczę, jak mi się coś uda wykombinować to wpadnę ale nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 My bedziemy dopiero 21:20 wiec czemu nie ? To jeszcze ktoś będzie o tej porze? a tak na poważnie to pracuję blisko A1 i fajnie by mi pasowało tylko że muszę się przebić przez całe miasto do siebie a potem zaś musiałbym wracać tą samą drogą i już mi się nie chce 20km przez miasto narywać. My :gwizdanie: do 22 bo zaś mam na 23 do roboty cały tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja niestety nie dotrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja niestety nie dotrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja niestety nie dotrę A ja Ci w wątku którym się udzielasz napisałem abyś zwrócił się do Guru o poradę i załatwienie z upustem pewnej sprawy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja niestety nie dotrę Spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dziś się pojawię mam kupe czasu bo mnie zwolnili dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja niestety nie dotrę A ja Ci w wątku którym się udzielasz napisałem abyś zwrócił się do Guru o poradę i załatwienie z upustem pewnej sprawy :gwizdanie: czytałem żarcik taki to był :decayed: :decayed: :decayed: Ja niestety nie dotrę Spadaj :wink4: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Teraz go przepraszaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dziś się pojawię mam kupe czasu bo mnie zwolnili dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 chyba chodziło o to ,że wcześniej z pracy go zwolnili ,a nie całkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 no raczej chodziło o to co napisałem - od jutra nie muszę iść do pracy[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 17:57_________________________________________________ dziś się pojawię mam kupe czasu bo mnie zwolnili dzisiaj no może nie tak drastycznie że mnie zwolnili jakoś za coś z dnia na dzień - ale dziś w pracy byłem po raz ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 no raczej chodziło o to co napisałem - od jutra nie muszę iść do pracy[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 17:57_________________________________________________ dziś się pojawię mam kupe czasu bo mnie zwolnili dzisiaj no może nie tak drastycznie że mnie zwolnili jakoś za coś z dnia na dzień - ale dziś w pracy byłem po raz ostatni Poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 u to lipa pogadamy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 kto mi teraz kasę będzie liczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ciekawe ile mi przyznają zasiłku jak w poniedziałek podjadę pod urząd pracy Myślę że jak na wniosku dopiszę że mam na utrzymaniu żone, dziecko i nie dokończone mody na S4 to będą wyrozumiali i mi podniosą zasiłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ciekawe ile mi przyznają zasiłku jak w poniedziałek podjadę pod urząd pracy Myślę że jak na wniosku dopiszę że mam na utrzymaniu żone, dziecko i nie dokończone mody na S4 to będą wyrozumiali i mi podniosą zasiłek Niewierzę, jaja sobie robisz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 u to lipa pogadamy na miejscu dlatego chętnie bym się dzisiaj napił [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 18:05_________________________________________________ ciekawe ile mi przyznają zasiłku jak w poniedziałek podjadę pod urząd pracy Myślę że jak na wniosku dopiszę że mam na utrzymaniu żone, dziecko i nie dokończone mody na S4 to będą wyrozumiali i mi podniosą zasiłek Niewierzę, jaja sobie robisz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ciekawe ile mi przyznają zasiłku jak w poniedziałek podjadę pod urząd pracy Myślę że jak na wniosku dopiszę że mam na utrzymaniu żone, dziecko i nie dokończone mody na S4 to będą wyrozumiali i mi podniosą zasiłek ściul :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi