Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] B5 do B6 ilość miejsca w środku (foteliki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam pytanie.

Muszę zmienić furkę na kombi, tylko nie wiem czy nie na A6. Chodzi mi o to, że w B5 z tyłu jest mało miejsca i jak chcę przewieźć dzieci na fotelikach to jest masakra. Jak sprawa się ma w A4 B6? Jest tak samo ciasno czy jest lepiej. Chodzi mi o odczucia osób, które miały do czynienia z przewożeniem więcej aniżeli jednego dziecka w foteliku. Ile miejsca zostaje z przodu itp.

Z góry dzięki za opinie.

Opublikowano

powiem ci mam dwójkę brzdąców i też znam ten ból z fotelikami :confused4: wcześniej miałem B5 w kombiku teraz mam B6 w sedanie i nie ma jakiejś wielkiej różnicy , ze wskazaniem na B6 bo jest jednak troche większa

Opublikowano

W B6 też Ci będzie ciasno :wink4:

Ja przed kupnem auta przymierzałem się do B6 Nosfera i ilość miejsca z tyłu nie powala względem B5.

W A6 można się ganiać na tylnej kanapie..miejsca jest po prostu opór i tą opcję Ci polecam :hi::good:

Opublikowano

W A6 można się ganiać na tylnej kanapie..miejsca jest po prostu opór i tą opcję Ci polecam

tak jak kolega ci radzi to już jednak znacznie wieksza płyta, w b6 byś się tylko męczył z brzdącami :wink4:
Opublikowano

Ja też bym postawił na A6 ale nie mógłbym zdradzić A4 :a4fan::punk::tongue4:

Opublikowano

B6 nie powala przestrzenią na tylnej kanapie, także czeka Cie zmiana autka :)

Opublikowano

eee tam-ja woziłem trójkę swoich na tylnej kanapie i katastrofy nie ma (cała trójka w fotelikach) największy problem-to zapinanie pasów, bo dwa foteliki dla chłopaków są zapinane pasami bezpieczeństwa ...

oczywiście przewaga miejsca-A6 Avant,bo jednak B6-to tylko krótkie trasy z taką ekipą na tyle :wink4:

jeśli masz wybór to bierz A6 :wink4:

Opublikowano

mam prawie 190 cm i Ci za mna zawsze narzekają na brak miejsca. :confused4:

Opublikowano

heh ja mam 194 i mam to samo , ale tragedii nie ma a wracając do tematu to pamiętam że oglądałem gdzieś w jakiejś gazecie porównanie miedzy A6 a A4B7 obydwie w kombikach były tam podane takie tabele i wymiary przestrzeni z tyłu i z przodu i rzeczywiście w A6 jest duuużo więcej miejsca , więc jeśli ma byc to samochód na dłuższe wypady to stawiał bym na A6

Opublikowano

Ja mam 184 cm.. i jak ktoś siadł za mną w B5 to miał przejebane :decayed::naughty: w A6 to można zarzucić nogę na nogę :D

Opublikowano

W A6 z tyłu siedzisz jak w salonie w B6 niestety miejsca nie jest za bogato :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki koledzy za opinie. Są bardzo pomocne. Będę się rozglądał za jakąś A6 Q w kombi.

Szkoda trochę mi mojej A4 bo raz, że zadbana i silnik bez zastrzeżeń, no i miny gości w BMkach 530 zostających w tyle :P