Mati_RZ Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam, planuje zakup 17" na zime do mojej a4, znalazłem fajny model, sprzedający na chwile obecna przebywa w innym mieście niż ma te kola, podał mi jedynie wymiar otworu centrującego ze będzie pasował, teraz kwestia, czy ktoś z Was wie jakie te felgi mają odsadzenie ET i jaką szerokość ? podobno są z allroad a6...
chudy13101980 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 musi Ci sprawdzić bo tak to lipa podobno są z allroad a6... :gwizdanie:
Zeppelin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 et 41 dla felgi 19 calowej myślę że dla 17 bedzie podobne
Michał Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zapytaj sprzedającego czy te felgi nie są do systemu PAX - wiem że 18" w tym wzorze mają właśnie ten system. Jeśli 17" też to bym odpuścił, ze względu na cenę opon.[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 13:06_________________________________________________na pierwszej fotce widać znaczek PAX na oponie :gwizdanie: na te felgi nie da się założyć normalnych opon z tego co wiem...
Rekomendowane odpowiedzi