pioteros Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 mam dylemat, w niedlugim czasie bede wymienial sprzeglo i wszystko przy okazji co mozna wymienic, dodatkowo mam niewielki wyciek pewnie z ow simeringu, ale mam problem jaki simering kupic, bo sa rozne opcje, jest sam simering, jest simering z alu obudowa, jest tez jakas dodatkowa uszczelka w ksztalcie tej obudowy, simeringi sa chyba te same co w 1.9TDI jak w watku tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10545.0;highlight=olej+sprzeglo co najlepiej kupic do mego AEBa? w katalogu napisane jest ze sam simering wymienny zostal zastapiony tym z nierozlaczalna obudowa, a co z ta uszczelka? prosze o pomoc
nA4tan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Według katalogu masz sam uszczelniacz ale tak naprawdę dopóki nie wywalisz skrzyni sie nie dowiesz kupuj albo reinza albo corteco albo payena no jeszcze elring może być daj znaka na priv to ci załatwie!
pioteros Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 z elringiem podobno jest roznie ostatnio, ludzie montuje te simeringi a wraz przeciekaja napisz mi na PW jak sie oscyluja ceny zarowno samych oringow jak i oringow w obudowie u ciebie
Rekomendowane odpowiedzi