Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN]3.0 TDI S line Recaro pierwsza strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawaj jakieś świeże zdjęcia żebym mógł ponarzekać że nic przy niuńce nie robisz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Będę miał chwile to zrobię kilka aktualnych zdjęć albo znajdę bo na kompie ostatnie foty z zeszłego sezonu gdzieś mam. Tym czasem małe spy foto z trasy na wakacje 2016 :wink:

DSC_0619.JPG

Opublikowano

a nad planami dalszej rozbudowy to ile się będziesz zastanawiał ? :decayed:

szukaj siedzeń od rs4 a ja zabiorę twoje recaro bo już Ci się pewnie znudziło :whistling: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Plany rozbudowy wychodzą raczej spontanicznie jak coś się trafi i są wolne środki ;) teraz mój główny plan to budowa domu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

ja na szczęście już zakończyłem budowę domu i budynku gospodarczego (czytaj następnego garażu gdzie mogę się grzebać :decayed:) i nie wiem czy chciałbym to przechodzić jeszcze raz, masakra z tymi wykonawcami i urzędami :facepalm: do wiosny mam trochę czasu na grzebanie przy samochodzie bo potem trzeba w końcu za ogród się zabrać, a wczoraj właśnie rozliczyłem podatek i moje wymarzone recarosy poszły się j...ć :rant: 5k trzeba oddać do państwowej kabzy :angry:

Opublikowano
  • Autor

Ja w tym roku ciane dalej z tematem ale w same fundamenty poszło mi w tamtym roku 50k gdzie jeszcze reszta... pocieszam się tym ze jak będzie nowy dom/garaż to może i nowe auto wpadnie [emoji6]

Opublikowano
  • Autor
Ja w tym roku cisne dalej z tematem ale w same fundamenty poszło mi w tamtym roku 50k gdzie jeszcze reszta... pocieszam się tym ze jak będzie nowy dom/garaż to może i nowe auto wpadnie [emoji6]

Opublikowano

nie chcę Cię załamywać ale ja już wpompowałam koło 800k i jeszcze wnętrza nie skończyłem :kox: a autko jakie w planach ? coś do rzeźbienia ? cztery kółka na grillu ? ja jak skończę swego to żony Q5 na tapetę wchodzi, już trochę do niej dodałem, ale jeszcze dużo można dołożyć :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie załamujesz [emoji3] znam realia i niestety wszystko kosztuje tak jak przy aucie. Po głowie chodzi mi A6 Avant, bardzo fajnym autem jest też Volvo V90 ale to dalekie plany [emoji6]

Opublikowano

to jak v90 Ci się widzi to dlaczego nie q7 ?

Opublikowano
  • Autor

V nie XC [emoji6]
e5b80a7d7d5e177039d4bb1c74c37f28.jpg

Opublikowano

:oops:no faktycznie he he, tak z rozpędu pomyślałem właśnie o xc bo kiedyś w planach był na tapecie, ale dzięki audi przeżyłem z rodzinką wypadek to już chyba dożywotnio zostanę z tą marką

4BSiDFO.jpg

Opublikowano
  • Autor

O kurde ! Szczęście ze nic się poważnego nikomu nie stało. U mnie w rodzinie audi jest od dawna pierwszy był model 100 z 89 r z 2.3 pod maska. Potem jeszcze chyba takie dwa polifty potem już 80 B4, A4 B5 i teraz B7 [emoji3]

Opublikowano

nie widać tego na zdjęciu ale samochód jest wygięty w łuk, fotele zbliżyły się do siebie o jakieś 10cm uderzenie przy mojej prędkości 80 km/h, a tamtego koło 30, zapomniał popatrzeć czy nikt nie jedzie jak wyjeżdżał z bocznej drogi :rant: a najlepsze jest to że trafiłem w przerwę między betonową kapliczką o dużym drzewem, odstęp tak trochę więcej niż na szerokość drzwi ... było minęło ... i teraz twierdzę że Audi jest pancerne

w rodzince to dopiero ja zapoczątkowałem Audi, najpierw B5 potem B7 z powyższego zdjęcia, następna identyczna obecna, no i Q5 bo Żona tylko w wysokich gustuje, wcześniej dostała swoją wymarzoną Rav4 ale jak wsiadła do Q5 to już nie wysiadła :decayed: i toyota przestała być wymarzona :polew:

Opublikowano
  • Autor

Audi to marka sama w sobie pod każdym względem. Temat nam sporo pływa trzeba się spotkać i pogadać z tego co widzę na pewno tematów nie zabraknie [emoji3]

Opublikowano

Audi - Przewaga dzięki technice :banan:

Opublikowano
nie widać tego na zdjęciu ale samochód jest wygięty w łuk, fotele zbliżyły się do siebie o jakieś 10mm...

Współczuję kolego, widać po drzwiach pasażera że auto złamane, kapliczka jeśli nie z betonu to się rozsypie ale jeśli wpadł byś na drzewo, nie pisał byś tego postu teraz...
Oby wszystko zakończyło się pomyślnie i nie było urazów po wypadku [emoji106]
Opublikowano
9 godzin temu, hutch1 napisał:

Audi to marka sama w sobie pod każdym względem. Temat nam sporo pływa trzeba się spotkać i pogadać z tego co widzę na pewno tematów nie zabraknie emoji3.png

od dawna kombinuję jak tu się do Ciebie wybrać :decayed:, ale fakt wracajmy do tematu ... nie myślałeś o 19" ? ładnie siedzi więc dodały by zadzioru do wyglądu

Opublikowano
  • Autor

Pewnie, że myślałem ale sporo jeżdżę a drogi w okolicy jeszcze nie są najlepsze i komfort znacznie spadnie :kwasny: a jak mam uważać żeby nie przeciąć opony lub pogiąć felgi to wole 18" które jeszcze wyglądają ale nie boją się gorszej drogi :grin: Co do przyjazdu to powiedz Żonie, że w Wa-wie jest fajny sklep z torebkami to jeszcze w ten weekend będziesz jechał ;)