Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Czy elektryczne lusterka są podgrzewane?

novwy

Recommended Posts

Witam, zastanawiam się nad taką kwestią mam u siebie elektrycznie sterowane lusterka czy one są również podgrzewane jak to sprawdzić? Czy w avancie jak jest ten przycisk podgrzewania tylnej szyby to razem jest podgrzewanie lusterek czy jest osobny przycisk? Sorki jeśli pytam o oczywiste rzeczy ale dla mnie nie jest to jasne do końca :kox:

Najlepiej żeby sprawdzić, to polej je wodą i zobacz czy jak uruchomisz grzanie tylnej szyby to grzeje lusterka i schną :wink4: U mnie w avancie jest tak, że obojętnie jaka temp i przekręcę kluczyk w pozycje zapłon to już grzeją, ponoć było kilka opcji co do grzania lusterek :mysli: Dodatkowego przycisku nie ma :no:

elektryczne sterowane nie znaczy elektrycznie podgrzewane sprawdź tak jak koledzy piszą albo wyciągnij wkład i zobacz czy są maty grzewcze i czy są kabelki od mat wpięte w kostkę w lusterku i będziesz wszystko wiedział pozdro

A nie jest tak że po włączeniu ogrzewania tylnej szyby dopiero się włącza grzanie lusterek? U mnie chyba tak jest ale jak będzie chłodniej to sprawdzę dokładnie.

Zgadza się podgrzewanie lusterek włącza się przez załączenie podgrzewania tylnej szyby,wątek ten już był parę razy poruszany na forum.

jeśli masz taką opcje to tak jest bo ja np nie mam grzanych luster musisz to sprawdzić u siebie

Zgadza się podgrzewanie lusterek włącza się przez załączenie podgrzewania tylnej szyby,wątek ten już był parę razy poruszany na forum.

Nie zawsze załącza się sie poprzez przekaznik podgrzewania tylniej szyby w niektorych modelach było to rozwiązane automatycznie po przekreceniu kluczyka a w lusterkach byly termostaty. A co do pytania kolegi niech wyjmie szkla i zobaczy czy ma przewody i sprawdzi czy ma napiecie. :cool1: