Galiniak Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, Mam juz rok swoja audi a4 1.8 125KM 95r. zrobilem mniej wiecej 12-15 tys km, poprzedni wlasciciel(zaufany) powiedzial mi przy sprzedazy, ze nie dawno wymienial rozrzad i teraz jak bede mial na liczniku mniej wiecej 221 000 km musze wymienic tylko pasek. No i wlasnie chcialem was zapytac, czy naprawde tak jest ze za drugim razem trzeba tylko pasek wymienic? Czy nie sugerowac sie tym co mi mowil i wymienic caly rozrzad? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Szukalem w innych tematach, ale w zadnym nic nie pisaliscie na ten temat. Pozdrawiam, Mateusz
vauxhall95 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 moze i zaufany ale do konca nie obeznany.Rorzad wymienia sie kompletem.Ja mimo wszystko nie ufam ludziom/mechaniko ktorzy to robili.I wymieniam.
Krzysztof29it Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Absolutnie cały rozrząd , no chyba ,że prędzej czy później chcesz wymienić silnik ...
Martinor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wymiana samego paska to samobójstwo... Ja tak miałem w poprzednim aucie... Właściciel miał najechane 170000 km z hakiem i wymienił tylko pasek a mi powiedział że cały rozrząd robił.... Więc nie oszczędzaj tylko zrób wszystko....
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 pompy nie trzeba wymieniac, chyba że już podcieka ale warto wymienic tez łańcuch
Knob Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Są rzadkie przypadki, ale są, zatarcia się pompy...
WIŚNIA Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 lepiej zrobić raz a dobrze niż dwa razy to samo rozbierać
Galiniak Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 No to w styczniu czekaja mnie niezle wydatki;p Konczy mi sie akurat ubezpieczenie plus rozrzad... Nie za ciekawy miesiac przede mna Dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi