Sidek84 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Dla TDI wszystko pieknie a co znajde dla bęzyniaków? jakie bloki pomiarowe statyczne i dynamiczne wrzucić? szukam i szukam dla mojego ACK i nic nie moge znależć... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Tylko sonda i przeplywka o ile jest bo nie pamietam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidek84 Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 nie wiesz może które to bloki? analogicznie jak w TDI? czy może inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 przegladaj po kolei, przeciez na VAG-u masz jednostki Link to comment Share on other sites More sharing options...
harley22 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Podłączam się do pytania kolegi. Chciałbym sprawdzić wartośći przepływki i sond w moim ALF ale nie wiem które grupy zalogowac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek98igo Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 001 - korekcja sondy Lambda 002 - wskazania MAF Link to comment Share on other sites More sharing options...
vauxhall95 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Na dodatek moge dodac ze logujesz od 1500 do odciecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek98igo Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Dla TDI wszystko pieknie a co znajde dla bęzyniaków? jakie bloki pomiarowe statyczne i dynamiczne wrzucić? szukam i szukam dla mojego ACK i nic nie moge znależć... ;( jak chcesz wiedziec ile masz koni to mozesz zlogowac 005 i 006 i wyslac mi je na meila +dokladna wage auta.tyle ze jak bys logowal te grupy to jedziesz na 3 biegu od 1500 do 6500 i wrzucasz luz i toczysz sie do okolo 90km/h na prostej drodze bez gorek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidek84 Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Dzięki za odpowiedzi, mam pare dni wolnego więc mam nadzieje ze uda mi sie cos zlogowac i wrzucic na forum albo na maila... szkoda tylko ze nikt nie ma norm dla dużych bęzyniaków... no ale w sumie jesteśmy w mniejszości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts