czorny_07 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, mam okazje nabyć od przyjaciela sprężyny obniżające od B6(nie wiem jakiej firmy, jutro dodam), on latał na seryjnych amorkach, moje pytanie, czy podejdą do mojego B5 i czy będę musiał zmieniać amorki?
Bartoszzz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 nie podejdą inna konstrukcja tylnego zawieszenia w B6.
czorny_07 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 nie podejdą inna konstrukcja tylnego zawieszenia w B6. Dzięki
Kesu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam podepnę się pod Twój temat, a mianowicie czy sprężyny do avanta i sedana są takie same, czy będą pasować? Chcę obniżyć auto, a na aukcjach zdjęcia są takie same tylko różnica w opisie (avanat/ sedan) i cenie :mysli: Poradzi ktoś Pozdrawiam
Bartoszzz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam podepnę się pod Twój temat, a mianowicie czy sprężyny do avanta i sedana są takie same, czy będą pasować? Chcę obniżyć auto, a na aukcjach zdjęcia są takie same tylko różnica w opisie (avanat/ sedan) i cenie :mysli: Poradzi ktoś Pozdrawiam Tak podejdą do avanta i sedana.
burus2 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 podejdą ale jak wsadzisz od sedana do avanta do d*pa będzie niżej siedzieć od przodu bo sedan ma dupe lżejszą
Kowi87 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 podejdą ale jak wsadzisz od sedana do avanta do pupa będzie niżej siedzieć od przodu bo sedan ma dupe lżejszą dokładnie, róznica jest wagowa wiec tył nie bedzie jeżdził jak powinien :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi