slaweq Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Słyszałem , że zakochał sie w czarnej stali ach ta młodzież :polew: Piechol a Ty to starszyzna już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 staruch Ragga się odezwał dobra, już nie róbmy bałaganu czekam na odpowiedz nt. felgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Szykując sie na 17' licz sie i tak ..że jak chcesz kupić w przyzwoitym stanie to te 1800-> trzeba wyłożyć.. Spoksik panie raggusiu :> Być może mam inne ciekawe źródło i za ciekawszą cenę, też ori A o ile dobrze wiem to opony topora nie są nowe czy coś w tym stylu a 2200 to wg mnie zbyt dużo za te fele i tyle... kolega rafalek chcialby kolka za 1000zl kupic;) szukaj, moze plasteline uda CI sie kupic;) toporku, za 1000 to może nie ale za 2200 to się kupuje eSki z super oponami... Gdybyś tak wyciągnął średnią z tych dwóch cen to może bym to jakoś przekalkulował w sumie teraz nie mam kasiorki... mówiłem na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 heheh ale nikt rafaello nie pwoiedzial ze musze te Felgi sprzedac Twobie prawda?: piechol i reszta mialem okazje kupic ori felgi z Rs6... ale za taka cene juz dawno poszly, wiec szukam dalej. Na pewno bedzie to taki sam wzór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 heheh ale nikt rafaello nie pwoiedzial ze musze te Felgi sprzedac Twobie prawda?: jasna sprawusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Karolu Toporze i trzonku nie idź tą drogą co reszta kup fele 12 F 126p bardzo zacny model będę miał na spocie w Wolsztynie na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 taki nowy trend mowisz:D jak mnie przekonasz to biore:D ale najpierw poprosze jakis VT:D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Taką parszywą zieleń to ja bym zakuł w czarny środek i poler rant Srebro to jakoś .tak ..mało smacznie przy pleśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ragga!! to jakies pomowienia;p to nie pleśń, to Lorbeergrun;p z polskiego kolor liscia laurowego a tak serio to nie wiem czy faknie by wygladał czarny srodek i poler rant.... chociaz sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Lorbeergrun Brzmi jak nazwa herbaty..albo środka na przeczyczenie Zrób sobie VT..i zobaczysz efekcik Jakie felgi planujeszna wiosne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 heheh foch za srodek na przeczyszczenie;p co do Vt to wieczorem usiade i rozkminie cos, a planowalem jakies 18, np wzor rs6, nowakowe Mamy, lub cos innego jescze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 co do Vt to wieczorem usiade i rozkminie cos, a planowalem jakies 18, np wzor rs6, nowakowe Mamy, lub cos innego jescze. Rs6 i Mamy ..przy Twoim pleśniaku ..to bedzie kiszeńka troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 no to co bedzie pasowac do plesniaka? prosze o przykłady:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Odezwij sie do mnie bo bede mial dla ciebie nav+ 4grudnia jak zjade do ZG :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 dzieki;) wieczorkiem do Ciebie dryndolne i sie dogadamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Piękne cudo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 dzieki;) ale nic pieknego w tym cudzie nie ma;) ;p [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 14:55_________________________________________________nowa mysl, na nowe rezanie -idace w przeciwnym kierunku niz na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 dzieki;) ale nic pieknego w tym cudzie nie ma;) ;p [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 14:55_________________________________________________nowa mysl, na nowe rezanie -idace w przeciwnym kierunku niz na poczatku Co juz nowego wymysliles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No co wymyśliłeś .. będzie lans + bauns ...czy stawiasz na cicho ale szybko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Klekotem nie da sie cicho.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi