Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ha!! wlasnie dorobilem sie nastepnogo rarytasika:D Zderzak S4 tyl:D Z tego co się orientuję to do spasowania trzeba doliczyć drobne prace blacharsko-lakiernicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 chyba raczej nie;) S4 i A4 to plug and play;) w przypadku RS4 owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 chyba raczej nie;) S4 i A4 to plug and play;) w przypadku RS4 owszem. Ja mam przedni zderzak od Ski i jest jakoś nie w ten czas spasowany(widziałeś już w moim opisie), może też być kwestia "ślizgaczy"- uchwytów mocujących, o których czytałem w innym temacie. Po nowym roku planuję go poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 kwestia dobrego spasowania;) nic poza tym;) [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 23:09_________________________________________________dzisiaj Pan listonosz przytargal cos takiego do mych drzwi \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 niestety sam zderzak;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasiek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 topor ile dales za ten grill od s4??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 topor ile dales za ten grill od s4??? lepiej nie pytaj Bo zmienisz plany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 patrz. Aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ja Ci na spocie podmienie grilla na mojego, bo u mnie twoj bedzie ladniej sie prezentowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 hehhe to ja na spot nie przyjezdam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 To pod szkola Ci wpiatek ktos zawinie a ja na spocie juz bede mial ''s" i sprzedam Ci moj stary :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 w piatek nie ma mnie w szkole :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 19:38_________________________________________________tak na szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 O, Avuski. Za lekkie fele miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hahaha no;p urwalem 12kg na 4 kolach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Avusy ważą chyba po 13... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 nie wiem;p jutro zwaze;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Znalazłem, 12.7kg sztuka jedne z najcięższych 17x7.5 Sam myślałem o czym lżejszym, ale jest mały wybór a na magnezówki się nie będę porywał, kosztowałyby tyle co auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi