Jump to content
IGNORED

[B6 ALT] 17536 lub 4488 długoterminowa adaptacja składu mieszanki 1 mieszanka uboga

Mr.Brayan

Recommended Posts

Witam Serdecznie !!!

Audi A4 B6 2.0

Mam poważny problem z tym błedem "17536 lub 4488 długoterminowa adaptacja składu mieszanki 1 mieszanka uboga " ,samochód jak na 131ps jest słaby powinien mieć wieksza moc ,dużo pali .Obroty ma równe pracuje bardzo cicho i równo.Wydaje mi sie ,że wbijając 2 bieg i dajac gaz do dechy powinien rwać aswalt a mimo tego nie ma mocy ,idzie ale nie tak jak powinien !!!

Co wymieniłem juz w silniku :

-sonda lambda 1

-przepływomierz

-4 świece

-4 cewki

-rozrząd oleje filtry itp.

-głowica + pierścienie -powód brał olej po zakupie

Błąd o którym pisze wyżej był już przed wymianą tego wszystkiego co napisałem kasowany był już z 10 razy dalej świeci,zapala sie po ok. 100km przejechanych Co mam wymienić ?Sprawdzic? Zrobic? Ratujcie ? :)

Witam Serdecznie !!!

Audi A4 B6 2.0

Mam poważny problem z tym błedem "17536 lub 4488 długoterminowa adaptacja składu mieszanki 1 mieszanka uboga " ,samochód jak na 131ps jest słaby powinien mieć wieksza moc ,dużo pali .Obroty ma równe pracuje bardzo cicho i równo.Wydaje mi sie ,że wbijając 2 bieg i dajac gaz do dechy powinien rwać aswalt a mimo tego nie ma mocy ,idzie ale nie tak jak powinien !!!

Co wymieniłem juz w silniku :

-sonda lambda 1

-przepływomierz

-4 świece

-4 cewki

-rozrząd oleje filtry itp.

-głowica + pierścienie -powód brał olej po zakupie

Błąd o którym pisze wyżej był już przed wymianą tego wszystkiego co napisałem kasowany był już z 10 razy dalej świeci,zapala sie po ok. 100km przejechanych Co mam wymienić ?Sprawdzic? Zrobic? Ratujcie ? :)

obejrzyj sztange ktora steruje klapami kolektora dolotowego :cool1:

Bierze dalej olej ?

Podejrzewam, że to co napisał w pierwszym poście "-głowica + pierścienie -powód brał olej po zakupie" czyli tzw. "szwedzki remont". Pytanie jak długo nie będzie brał oleju.