Skyliner89 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam, Od wczoraj mam problem z Allegro. Logując się na swoje konto wywala mnie na stronę główną Allegro i nie mogę wejść na zakładkę "Moje Allegro". Używam przeglądarki Firefox. Ma ktoś podobny problem? Pozdrawiam
MASATO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 u mnie też działa bez żadnych problemów
Skyliner89 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Właśnie pod IE działa... Na laptopie też mam Firefoxa i też działa... Jeszcze wczoraj rano na komputerze stacjonarnym mogłem się normalnie zalogować, a wczoraj popołudniu już nie... Żadnych wirusów nie mam... Nic w przeglądarce nie było zmieniane tzw. w Firefoxie. Dziwne. Zrobiłem to co na Allegro pisało i też nic. Będę kombinował dalej
Skyliner89 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 ad block plus przestaw tzw.?[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 17:09_________________________________________________Ok. Wszystko już działa . Problem tkwił w "akceptuj ciasteczka z innych witryn"
Rekomendowane odpowiedzi