Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Turbosprężarka w AWX po regeneracji słabo pompuje do 2100 obr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked:

Lipa totalna z tą regeneracją.

Nawet, jak oddadzą kasę to dla przestrogi podałbym na twoim miejscu adres firmy - przecież warto zapobiec takim sytuacją!

Skoro robią takie regeneracje, że po 1kkm turbo wygląda, jakby ktoś granat wrzucił do środka to lepiej u nich nie naprawiać.

Takie moje zdanie - szkoda czasu i pieniedzy zwykłego konsumenta!

Opublikowano

nie ma luzu wzdłuznego, olej wydaje mi sie jak by ubywał, dymi na biało i jest olej w dolocie do silnika, w tryb awaryjny nie wpadł.

Podczas przyspieszania jest moment ze słychac to szuranie i auto przychamuje na okolo 5s i dalej jedzie.

popieram rozwiazanie banshee.

Zgadza się daj do czyszczenie T jak i sztuka nakazuje wraz z czyszczeniem dolotu i korektorow, wymienic odme i cieszyc sie dalsza jazda....

O cholercia, proste krzycho dawaj ich w odpowiedni topic warsztatow....[oczywiscie jezeli nawet oddadza za ''regeneracje''], szkoda czyjegos czasu...

Opublikowano
  • Autor

Cześć

W niedzielę wysłałem do firmy która regenerowała mi to turbo dość obszerną recenzję na temat całego zajścia jak i podejścia do sprawy z ich strony.

Dzisiaj nieoczekiwanie zadzwonił do mnie człowiek z informacją że w rekompensacie za rozsypane turbo, stracony czas, nerwy itd. daje mi turbinę Borg Warner-używana niby po 80tyś/km nie regenerowana, zwraca mi koszty dojazdu kiedy to jechałem do nich z regeneracją, koszty za nowy filtr powietrza, oleju, przesyłki i dorzuca butelkę trunku

Jak tylko zamontuję nową turbawkę natychmiast wstawię logi do oceny, wtedy potwierdzicie czy to nowe turbo będzie działało tak jak mnie zapewniał człowiek z tej firmy

Dzięki Panowie że nakłoniliście mnie jednak abym walczył o swoje i nie odpuszczał

Pzdr.