Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant EbonyPearl quattro Schwarzer Himmel SolarDach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle idealnie! :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za dobre słowo.

BTW wyświetla wam się filmik ze składaniem luster?

Opublikowano

tak :)

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Wszystko Bangla :thumbup1:

Opublikowano

Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.

Opublikowano
  • Autor

Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.

Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .
Opublikowano

Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .
Ale z wszystkimi częściami ? 800zl? Ja mam teraz te slinowe siedzenia i jedyna elektryka to pompowanie ledzwi.
Opublikowano
  • Autor

Ale z wszystkimi częściami ? 800zl? Ja mam teraz te slinowe siedzenia i jedyna elektryka to pompowanie ledzwi.
Moje auto opuściło fabrykę z fotelami Recaro w pełnej elektryce lecz bez pamięci. Musiałem dokupić i podmienic silniczki obsługujące pamięci (są inne) wraz z instalacją. Do tego kupilem boczek pod panel memo z kompletną wiązką i oczywiście sam panel+ramke
Opublikowano

Moje auto opuściło fabrykę z fotelami Recaro w pełnej elektryce lecz bez pamięci. Musiałem dokupić i podmienic silniczki obsługujące pamięci (są inne) wraz z instalacją. Do tego kupilem boczek pod panel memo z kompletną wiązką i oczywiście sam panel+ramke
Ok dziękuje Ci za odpowiedź. To u mnie pewnie wiecej zabawy będzie.
Opublikowano

Pamieć super sprawa :thumbup1: u mnie juz tez sie robi :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przejrzałem 44 strony właśnie i powiem ci kawał świetnej roboty :) jesteś pozytywnie postrzelony :thumbup1: wielki szacun :thumbup1: auto wygląda wręcz jak nowe :hi:

Opublikowano

witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku :D niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie :) mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi :)

Opublikowano
  • Autor

witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku :D niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie :) mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi :)

Dzięki za dobre słowo,staram się żeby auto jak najdłużej bez awaryjnie służyło.

Co do blaszek to podam Ci cenę i nr na pw bo w tej chwili z tel pisze.

Tymczasem wpada kpl dwumasa i sprzęgło od BRD. Oczywiście nowe śruby i łożysko igielkowe

602e75160cca3a69d518d67fd04b0fa2.jpg

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No panie ładnie. Wujek wiela dałeś za ten kpl ?

Opublikowano
  • Autor

No panie ładnie. Wujek wiela dałeś za ten kpl ?

Kto by to wszystko policzył majster :kox:

Co do nr zaślepki EGR

038131925A-Deckel.sized.jpg

Opublikowano

dzieki :) jaka cena 1 takiej zaslepki?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tymczasem wpada kpl dwumasa i sprzęgło od BRD. Oczywiście nowe śruby i łożysko igielkowe

ile ty masz przejechane że sprzęgło i dwumas robisz ??

czy tak sobie tylko to wymyśliłeś co ....?

Opublikowano
  • Autor

ile ty masz przejechane że sprzęgło i dwumas robisz ??

czy tak sobie tylko to wymyśliłeś co ....?

pajda 250tys stuknęło prawie jak zmieniałem komplet dwumas + sprzegło. Moja dwumasa stara była jeszcze spokojnie do pojeżdżenia, gorzej z dociskiem i tarczą sprzegła bo wyjechane były do zera. Po zmianie nie zanotowałem żadnej różnicy w stosunku do starego kompletu :kox:

Opublikowano

Powinno lżej sprzęgło pracować ...