Opublikowano 8 Października 201510 l Hehe u niego nie ma lipy same konkretne mody musze zaś podjechać zlukać furke
Opublikowano 10 Października 201510 l Autor Hehe u niego nie ma lipy same konkretne mody musze zaś podjechać zlukać furke THX Tymczasem wpadła grzana kanapa Recaro W zasadzie całość musiałem przerzucić do swojej bo maty są klejone do gąbek Całość już na aucie, mam też już regulatory grzania. Czekam jeszcze aż przyjdzie paczka z DE z wiązką i będzie na zime modzik w sam raz
Opublikowano 11 Października 201510 l Autor Będę malował pod koniec m-ca pod Wadowicami, czekam cierpliwie na swoją kolej. W międzyczasie chce skończyć temat PDC i bose. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Października 201510 l Autor Miałeś na Tychach malować,co się stało że zmieniłeś lakiernik? akurat tak się trafiło ze widziałem dwie B6-ki malowane przez tyskiego lakiernika i zwątpiłem w jego umiejętności. Dobry kumpel, który malował kilka aut pod Wadowicami dał mi namiar,pojechałem obejrzałem kilka jego prac i sie zdecydowałem oddać moje auto w jego ręce. http://www.slawex-car.pl/
Opublikowano 11 Października 201510 l Ja też żałuje że oddałem do tego paproka z Mysłowic. Tak prawdę powiedziawszy ile powiedział Ci mniej więcej za pomalowanie całego tego przodu ?
Opublikowano 11 Października 201510 l Autor Ja też żałuje że oddałem do tego paproka z Mysłowic. Tak prawdę powiedziawszy ile powiedział Ci mniej więcej za pomalowanie całego tego przodu ? 1,5kilo za oba błotniki, zderzak + czujki pdc, maska, cieniowanie drzwi. Gosc maluje z uzyciem materiałów Spies&Hecker o ile dobrze spojrzałem
Opublikowano 13 Października 201510 l O jakim paproku z Mysłowic mowa? Ps. Dawno tu nie zagladalem i widze ze caly czas do przodu [emoji106] [emoji6] Edytowane 13 Października 201510 l przez pajda
Opublikowano 11 Listopada 201510 l Autor Wujek dzieje się tu coś ? Pomalowana już ? W poniedziałek jedzie na lakiernie, przy okazji wpadnie kilka fantów jak lotka s-line, dokładka z cupry. Tymczasem grzana kanapa na pokładzie, podłączona i nawet grzeje Brakuje mi tylko panelu regulatorów grzania, ale to juz dokupie przy okazji. Troche fotek z placu boju
Opublikowano 11 Listopada 201510 l Jak zawsze pierwsza klasa. Trzeba sie kiedy zgadać oblukać na żywo
Opublikowano 12 Listopada 201510 l Lecisz jak zawsze z tematem musze wpaść zobaczyć jak trzyma się w ręku tą kiere co masz
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Autor pokazuj doklade z cupry ^^ Dokładki z Cupry lakiernik nie założył, poradził mi to zrobić po zimie Auto odebrane z lakierowania - cały przód + czujniki PDC i cieniowanie drzwi. Przy okazji lotka znalazła się tam gdzie powinna Czekam teraz na kratki i grill S4, zamówiłem w serwisie i "troche" każą sobie czekać.. Myślę też nad powłoką kwarcową albo ceramiczną. Przy okazji kosmetyka i uzbrajanie maski w wszelkiej maści odbojniki, uszczelki itp. Wszystko poleciało nowe bo jak żeby inaczej
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Bez rabatów wszystkie wychodzą ok 1500zł, Lewa 450 PLN, prawa 430 PLN i ta pod skrzynie wychodziłaby 600 zeta? no way