Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant EbonyPearl quattro Schwarzer Himmel SolarDach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Never ending Story. Turzol świetnie działasz.

Opublikowano

I jak zadowolony z roboty lakiernika ??? muszę na żywca zobaczyć jak wyszło bo u mnie też by się przydało przód cały pomalować ;)

Opublikowano
  • Autor

I jak zadowolony z roboty lakiernika ??? muszę na żywca zobaczyć jak wyszło bo u mnie też by się przydało przód cały pomalować ;)

Na razie zadowolony, lakier dobrany wzorowo, struktura lakieru z lekką morką czyli tak w oryginale, nie zauważyłem żadnych niedociągnięć. A co więcej dostałem rabat na następne lakierowanie i po zimie chce pomalować obudowy luster w kolor taki jak ma RS4 i zderzak tył po poprzednim paproku.

Opublikowano

Gdzies Ci listwe z przednich drzwi wsysło. ;)

Opublikowano
  • Autor

Gdzies Ci listwe z przednich drzwi wsysło. ;)

Mam listwy tył z S4, przód kiedyś wpadnie jak znajdę okazje :)

Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem a widzę, że cały czas się tutaj modzi :naughty::thumbup1:

PS. Maiłeś się odezwać jak będziesz we Wiedniu :whistling: tak że albo Cie nie było albo się nie meldowałeś :eusathink:

Opublikowano

Bez rabatów wszystkie wychodzą ok 1500zł,

Lewa 450 PLN, prawa 430 PLN i ta pod skrzynie wychodziłaby 600 zeta? no way

Nie pamiętam już jak te ceny szły. Do tych trzech jeszcze jedna mała zprzodu na pas przedni. Ta pod skrzynię w ASO sprzedawana jest tylko z łapą.

Opublikowano

Ta na pas przedni to akurat 3 dyszki kosztuje tylko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mały update

Z racji krótkiego urlopu wziąłem się za wykańczanie elementów po lakierowaniu. Menzerna PF2500 na padzie 3M żółtym i na koniec SF4000 na padzie czerwonym NAT . Wykańczałem maszyną DA i co nieco ziarna widać - aparat w tel podbił efekt HDR ale ogólnie jestem mega zadowolony z roboty lakiernika. Nie znalazłem najmniejszego wtrącenia czy zacieku, morka delikatna jak fabryczna. Na fotkach lakier wpada w brąz ale to kwestia halogenu jakim oświetlałem.

ZXeJ5lh.jpg

S4B6PZa.jpg

fncNc6y.jpg

Stary moduł zegara radiowego przestał działać więc wymieniłem moduł na poprawiony 8K0. Palemka na zegarach is back :)

Xja2mOB.jpg

VMf5VdE.jpg

Zima idzie więc wypadałoby zabezpieczyć A4 na okoliczność :) Nowe osłony, spinki i duperele. Osłona pod skrzynie to biały kruk bo to wersja juz nie sprzedawana dedykowana do quattro ;] Nr osłony na jednej z fotek, w ASO juz nie do kupienia, ale w czeluściach internetu nic nie ginie i udało się zakupić nówkę :)

dTXYksy.jpg

WtVR8zO.jpg

CBcVOch.jpg

Opublikowano

Kolor wyszedl jak tofi brałn z bawary. ;) jaką masz DA? Jak Ci sie tym pracuje, wykancza?

Opublikowano
  • Autor

Kolor wyszedl jak tofi brałn z bawary. ;) jaką masz DA? Jak Ci sie tym pracuje, wykancza?

;) DA od dodo juice, klon Kestrel DAS. Fajna maszynka, do lizania lakieru idealna.

Opublikowano

No wlasnie do finiszu/klinerow/szybkiego odswiezania jest to swietna sprawa, przed przyszlym sezonem tez planuje DA, tyle ze z Lare. ;)

Opublikowano

Ty wujek to do zakładania Ci tych osłon musza białe rękawiczki zakupić bo zapas trytytek już mam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały update, Audi dostało nowy alternator Bosch 140A

2zG5v2A.jpg

Wymienione zostały półosie przednie na świeże z Exeo

E2K4k1w.jpg

Przednia rejestracja zamocowana na taśmie 3M DualLock

9SANnUZ.jpg

AdOmA5C.jpg

Teraz kolej na generalny remont webasto bo tej zimy nie odpaliło ...

Opublikowano

jedziesz z koksem pięknie :kox:

Opublikowano

Cóż w tego jak na spocie był 3 lata temu [emoji107]
Opublikowano

Cóż w tego jak na spocie był 3 lata temu [emoji107]

jak cały czas coś modzi to jak ma być :decayed:

Opublikowano

Pewny tej tasmy na rejce jestes? Nie lepiej na. 2 nity ciachnąć? Czy szkoda dziurawic świeżego zdesia? ;)

Opublikowano

To lakierowanie faktycznie profi, oddał bym chętnie swoje auto w ręce takiego magika :)

rejke też mam na taśme ale coś ubogo jej dałeś, ja okleiłem całą powierzchnie rejestracji i jeżdże spokojnie

Super auto :))

Opublikowano
  • Autor

To lakierowanie faktycznie profi, oddał bym chętnie swoje auto w ręce takiego magika :)

rejke też mam na taśme ale coś ubogo jej dałeś, ja okleiłem całą powierzchnie rejestracji i jeżdże spokojnie

Super auto :))

Taśmy wystarczy,trzyma jak wściekła :)

Tymczasem nowy nabytek :)

Kiera idzie do obszycia chociaż jest nowka

4438d1dbd3bb268a0ae2f208e80b5e53.jpg

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka