Opublikowano 25 Sierpnia 20169 l Autor Nie miales kiedys VW Polo 6N bordowego?? Swietne mody, dobra kopania wiedzy Naprawde widac ten ogrom wlozonej pracy! Fotki z pierwszych stron tematu juz nie dzialaja niestety... Dzięki Polo było moje, dobrze kminisz
Opublikowano 25 Sierpnia 20169 l Nie miales kiedys VW Polo 6N bordowego?? Swietne mody, dobra kopania wiedzy Naprawde widac ten ogrom wlozonej pracy! Fotki z pierwszych stron tematu juz nie dzialaja niestety... Dzięki Polo było moje, dobrze kminisz Noto pamietam jeszcze te mody z VW Polo Klub
Opublikowano 24 Października 20169 l Cześć Kolego. Mam takiego małyszka jak Twój tzn. 2003 r avant w Quattro. Kupiłem go od józka 726 z forum. Mam do Ciebie prośbę. Potrzebuję zdjęcie tabliczki znamionowej na wzór na podstawie , której bede mogł dorobić do swojego autka taką tabliczkę. Autko kupiłem nie zwróciłem uwagi, ze nie mam tej tabliczki a teraz diagnosta nie chce podbić przeglądu.Zwracam się do Ciebie bo Ty masz @uatro z silnikiem AFV. Tabliczka ta jest z prawej strony na kielichu amorka. Pomożesz. Z góry dziękuję.
Opublikowano 28 Października 20169 l Autor Cześć Kolego. Mam takiego małyszka jak Twój tzn. 2003 r avant w Quattro. Kupiłem go od józka 726 z forum. Mam do Ciebie prośbę. Potrzebuję zdjęcie tabliczki znamionowej na wzór na podstawie , której bede mogł dorobić do swojego autka taką tabliczkę. Autko kupiłem nie zwróciłem uwagi, ze nie mam tej tabliczki a teraz diagnosta nie chce podbić przeglądu.Zwracam się do Ciebie bo Ty masz @uatro z silnikiem AFV. Tabliczka ta jest z prawej strony na kielichu amorka. Pomożesz. Z góry dziękuję. Poszło na priv Idzie zima trzeba założyć letnie kapcie Nowe opony Vredestein Ultrac Satin 225/40/R18 wzmacniane. Totalna nowość i jeszcze nawet opinii o nich nie ma, ale zaryzykowałem bo na gumach z tej firmy jeszcze się nie zawiodłem. Nowe OEM felgi z A6 C6 o nr jak poniżej Komplet zabezpieczyłem powłoką kwarcową Gyeon RIM No i na gotowo wyszło tak Już A4 obute, ale fotek na razie brak
Opublikowano 29 Października 20169 l Zabezpieczenie jest ciekaw jestem ile wytrzymuje ta powłoka Felgi podobają mi się ale nie wiedziałem, że są produkowane w NO. Jest coś jeszcze na nich napisane jaka firma czy tylko wybity znak audi ?
Opublikowano 31 Października 20169 l Autor Zabezpieczenie jest ciekaw jestem ile wytrzymuje ta powłoka Felgi podobają mi się ale nie wiedziałem, że są produkowane w NO. Jest coś jeszcze na nich napisane jaka firma czy tylko wybity znak audi ? RIM na zimówkach wytrzymał u mnie 6 miesięcy, z tym że nie używałem praktycznie mocnej chemii do czyszczenia a tylko wody z szamponem. Ogólnie mycie felg po tej powłoce nawet na bezdotyku jest bajecznie proste. Jedna butelka 30ml starcza mi na 3 komplety felg, więc obleciałem jeszcze zimówki i felgi w aucie żony. Co do produkcji felg to musze zerknąć, ale też pierwszy raz spotkałem się z produkcją OEM felg w Norwegii Z zaległych tematów mam jeszcze kilka fotek. Nowe halogeny S4 Od razu zabezpieczyłem je przezroczystą folią i dostały żarówki H11 LED COB Nowe oem dywany welurowe Wpadły nowe poduchy pod silnik. I coś na co długo czekałem czyli PDC przód i tył ogarnięte w 100% Podziękowania dla kaju Tym samym na ten sezon nie planuje już nic większego bo finanse idą teraz na modzenie Golfa żony, a tam jest co rezać
Opublikowano 31 Października 20169 l Mozna by powiedziec, ze wszystko w drugą strone robione - idzie zima, wpadly letnie kola, no i do srodka welury zamiast gumiakow.
Opublikowano 31 Października 20169 l Autor bo auto będzie stało w garażu i czekało na wiosnę Chciałbym mieć ten komfort Jeszcze foto spontan moda którego popełniłem wczoraj. Manetki nowego typu on Board Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Października 20169 l Autor Nowego typu, tzn ?? Z nowymi piktogramami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Ostatni element układanki odebrany wczoraj No i front skończony Jeszcze takie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiem brakuje przednich listw s4 ale mimo poszukiwań nie udało mi się kupić nic sensownego a na nowe brak € Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Tirzolku na dolnym grylu jest taki sam kolor pionowych żeber? Jest inny tez się zdziwiłem ale tak jest ori. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Powinien być taki sam nie poebałeś przy zamawiania Masz u Pajdy Dół żeby nie było odcięty pod sline
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Inny kolor kratek jest przy wersji z chromowa ramka Przy czarnej ramce te kratki ciemne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Nie do końca Artur jakiś rok temu kupowałem ori kratkę s4 dól z zamiarem dociecia pod s-line i ramka faktycznie czarny mat, ale kratka była w graficie takim samym jak gora. Edytowane 13 Listopada 20169 l przez MichałA4
Opublikowano 13 Listopada 20169 l Autor Nie do końca jakiś rok temu kupowałem ori kratkę s4 dól z zamiarem dociecia pod s-line i ramka faktycznie czarny mat, ale kratka była w graficie takim samym jak gora. Kupowałeś nową w ASO? Bo z pakietu czerń nr tej kratki to 8E0807647F5PV I tak wygląda w oryginale https://www.ecstuning.com/b-genuine-european-volkswagen-audi-parts/blackout-grille-kit/8eo807647f5pv~kt/