pocas Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 No w końcu. Nie wyobrażam sobie teraz przejść na zwykłego RNS-E. Tylko kamera bardziej kuleje bo jest większa rozdzielczość ekranu.
jozek726 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 widzialem ostatnio bryczke srodek jest miazga w stanie idealnym:slina: Thx Szybka akcja pod blokiem i wpadl PL do LED http://img.tapatalk.com/d/13/05/17/u8ebudep.jpg Wysłane z mojego MT11i ach ten ledzik :jerk:
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Artur składaj w końcu przód bo z grilem jest już kurna dziś dopiero go luknołem:wink:
turzol Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Artur składaj w końcu przód bo z grilem jest już kurna dziś dopiero go luknołem:wink: Najpierw muszę mechanikę ogarnąć. Uszczelnienia wtysków, paski altka i klimy, napinacze, filtry, olej w skrzyni i moście, chyba dwumasa też już też odzywa. Nazbierało się tego, ale w sumie nie licząc uszkodzonego sprzęgła klimy od 1,5 roku nie włożyłem w to auto ani złotówki pod względem mechaniki
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Artur składaj w końcu przód bo z grilem jest już kurna dziś dopiero go luknołem:wink: Najpierw muszę mechanikę ogarnąć. Uszczelnienia wtysków, paski altka i klimy, napinacze, filtry, olej w skrzyni i moście, chyba dwumasa też już też odzywa. Nazbierało się tego, ale w sumie nie licząc uszkodzonego sprzęgła klimy od 1,5 roku nie włożyłem w to auto ani złotówki pod względem mechaniki zapuściłeś się
pablo_ua4 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 TURZOL jak cos to wiesz do kogo o komplecik
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzisiaj znalazłem godzinę czasu i skompletowałem w aso potrzebną wtyczke i piny do odpalenia solara. W koncu idą upały i trzeba się zabezpieczyć Odpalenie funkcji solardachu to uzupełnienie wtyczki dmuchawy o jeden pin i podpięcie do punktu masy. Potem kodowanie klimatronica pod solar i voila solardach działa
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Na poczatku po podpieciu byl zonk bo zamknalem auto i dach i czekalem az klimatronic sie wlaczy..ale nie odpalil sie. Potem sprawdzenie instalki i kodowania i postanowilem zamknac sie w aucie stojacym na sloncu i z nadmuchow dmuchnelo i dmucha do teraz Wysłane z mojego MT11i
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Masz to małe sterownie w tunelu ?
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Masz to małe sterownie w tunelu ? Tak mam Wysłane z mojego MT11i
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 To mozesz programować wentylacje Sie wie Grzesiu Miałem zaprogramowane jak nie było jeszcze solara u mnie, teraz nie trzeba nic robić bo przewietrza automatycznie Przy okazji początek prac serwisowych. Na pierwszy ogień wymieniony został totalnie cały osprzęt układu napędu pasków. W następnej kolejności czekają do wymiany poduchy zawieszenia silnika, skrzyni, dyfra.
Marcino87 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 To mozesz programować wentylacje o jakim programowaniu gadacie
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 To mozesz programować wentylacje o jakim programowaniu gadacie kanał 6 adaptacji klimatronica kodujesz na 1 i uaktywniasz
Marcino87 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 az sobie jutro to ustawię ale przy solarze nie trzaba bo cały czsaś śmiga
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 wszystko cacy wygłaskane ale ja nadal nie dostałem odpowiedzi na moje PW :whistling:
Fr0styyy. Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jak mam zwykły licznik i nie mam tej funkcji MENU to nie odpalę tego?
Rekomendowane odpowiedzi